Veldhuis Advies Podcast: De Risico Inventarisatie- en Evaluatie | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies Podcast: De Risico Inventarisatie- en Evaluatie

Filter

Veldhuis Advies Podcast: De Risico Inventarisatie- en Evaluatie

Speciaal voor ondernemers maken de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema’s in het zakelijke domein. Met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen. De derde aflevering is nu beschikbaar om te luisteren. De vorige afleveringen beluistert u hier.

In de kleine lettertjes van de wet staat opgenomen dat iedere ondernemer met personeel verplicht is om een risico inventarisatie- en evaluatie te hebben. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn de gevolgen als een onderneming géén RI&E heeft gemaakt/laten opstellen? Wat staat er allemaal in een dergelijk document? Hoe voorkomt een bedrijf dat zo’n RI&E onderdeel wordt van de cultuur en niet als ‘papieren tijger’ ligt te verstoffen in een lade?

Deze en andere vragen worden beantwoord in deze aflevering van de Veldhuis Advies podcast. We gaan hier kort (15 min) over in gesprek met specialisten Dick Vos van Veldhuis Advies en Jolande van Veen van NLG Arbo.

Beluister de aflevering direct hier op deze pagina, of ‘on-the-go’ via Spotify.

Te gast in deze podcast:

 

Dick Vos – commercieel directeur Veldhuis Advies & Jolande van Veen – Casemanager Verzuim bij NLG Arbo

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld