De Veldhuis Advies Podcast | Veldhuis Advies

De Veldhuis Advies Podcast

Speciaal voor ondernemers maakten de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema's in het zakelijke domein, met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen.

Beluister de afleveringen direct hier op deze pagina, of 'on-the-go' via Spotify.

Aflevering 01: Grensoverschrijdend gedrag en vertrouwenspersonen

Van mensen die er wat lacherig over doen en zeggen dat ze ook niets meer mogen tot serieuze aantijgingen en de gevolgen daarvan die in sommige gevallen breed uitgemeten worden in de media. Grensoverschrijdend gedrag is hot topic momenteel. Wat kan én wat moet een ondernemer eigenlijk regelen binnen het bedrijf om dit te voorkomen?

Gasten: Bob Veldhuis & Margreet Mulder

Aflevering 02: Herbouwwaarde & De Gebouwenverzekering

Door de stijgende kosten van bouwmateriaal en arbeid kost het veel meer om een pand te herbouwen na een grote schade. Wanneer het herbouwen meer kost dan de verzekerde som is er sprake van onderverzekering met alle risico's van dien. En hoe zit het eigenlijk als een ondernemer flink wat verandert aan het pand? Kan dat maar zo verzekerd worden zonder tegenstribbelende verzekeraars?

Gasten: Dick Vos & Klaas Pullen

Aflevering 03: De Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E)

Een risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E) is verplicht voor iedere ondernemer met personeel. Dus ook voor u! Maar wat is een RI&E, waarom moet u eigenlijk zo'n document hebben. Maar ook,  hoe voorkomt u dat het een papieren tijger wordt? Specialisten Jolande van Veen en Dick Vos vertellen u in deze podcast alles over de RI&E.

Gasten: Jolande van Veen & Dick Vos