• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Een steentje bijdragen aan geluk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke én regionale betrokkenheid

Onze ambitie strekt verder dan onze medewerkers en klanten. We willen iedereen een beetje gelukkiger maken! Om een bijdrage te leveren aan de maatschappij om ons heen, organiseren we verschillende projecten. Zo hebben we in het jaar dat we ons 50-jarig jubileum mochten vieren, 50 kinderwensen met behulp van onze medewerkers en klanten in vervulling gebracht. In het jaar dat we 52 jaar bestonden, deelden we (iets meer dan) 52 ontbijtjes uit aan gezinnen die iets te vieren hadden, of juist een zware tijd achter de rug hadden.

Geluk zit in de kleine dingen.

Ook organiseerden we, in samenwerking met de gemeentelijke steunpunten voor mantelzorg, jaarlijkse uitjes voor jonge mantelzorgers. Kinderen die door ziekte in het gezin vaak taken op zich nemen of zorgen hebben die niet bij hun leeftijd passen en daarmee niet altijd meer volledig kind kunnen zijn. 

50 wensen voor kinderen


Lees meer over dit project:
PLACEHOLDER LINK BLOGPOST

Veldhuis Advies trakteert op ontbijt


Lees meer over dit project:
PLACEHOLDER LINK BLOGPOST

52 weken, 61 huizen, 193 ontbijtjes. 
Bekijk de aftermovie

Sponsorbeleid

Naast onze eigen initiatieven worden we dagelijks benaderd door goede doelen, verenigingen en stichtingen met de vraag of wij een financiële bijdrage kunnen leveren aan een project, evenement of structureel. Zoals bij elke organisatie moeten ook wij hier keuzes in maken. We willen graag op een duurzame manier omgaan met ons budget en hebben er daarom voor gekozen om een doorvertaling van onze missie te maken. Ons sponsorbeleid is gericht op eenmalige, sportieve evenementen voor kinderen in onze regio. Aan de hand van deze richtlijn beoordelen wij alle sponsoraanvragen.

Voldoet uw sponsoraanvraag aan bovenstaande richtlijn? Stuur uw verzoek met uitleg en eventuele tegenprestatie dan naar communicatie@veldhuisadvies.nl.

Scroll naar boven