Wagenpark Compleet | Veldhuis Advies

Wagenpark Compleet

Vraag direct aan

Begin vandaag nog met het verkleinen van uw schadelast

Wist u dat iedere schade aan een voertuig uit uw wagenpark al snel leidt tot € 1.500,- bijkomende kosten? Daarnaast heeft het maken van schade ook direct consequenties voor uw verzekeringspremie. Voorkomen is beter dan verzekeren. Daarom staat in het Wagenpark Compleet concept van Veldhuis Advies preventie voorop. Door de proactieve begeleiding van onze automotive experts vermindert u het aantal schades en de bijkomende kosten al in het eerste jaar. Samen met u maken we een plan wat aansluit op uw wensen en uw wagenpark. Of het nou het opleiden van uw chauffeur betreft of een beleidswijziging in het gebruik van de voertuigen, door middel van data komen we erachter en sturen we bij waar nodig.

Wat bereikt u met Wagenpark Compleet?

Directe en indirecte kostenbesparing

Wist u al dat een schade-incident al snel €1500 aan indirecte bijkomende kosten met zich meebrengt? De automotive-experts van Veldhuis Advies begeleiden u proactief bij het verminderen van schadegevallen binnen uw organisatie waardoor u bespaart op schadeherstelkosten, premieverhogingen en indirecte kosten waaronder het stilvallen van de voertuigen.

Schadepreventie

Uw onderneming wordt geanalyseerd en we bepalen wat de onderliggende oorzaken zijn van de schades in uw wagenpark. We doen aanbevelingen om toekomstige schades te voorkomen, van extra rijvaardigheidstrainingen tot het doen van aanpassingen aan de voertuigen.

Grotere veiligheid voor uw medewerkers

Een deuk hier of daar is vervelend, maar u moet er niet aan denken dat een groter ongeluk ernstige gevolgen heeft voor uw medewerkers. Door het bewustzijn onder uw chauffeurs te vergroten verkleinen we de kans op ongelukken en zijn daardoor uw chauffeurs een stuk veiliger.

Imagoverbetering

Uw wagenpark is uw rijdende visitekaartje. Wanneer een chauffeur een ongeval of schade veroorzaakt brengt dat ook imagoschade met zich mee. Door het opstellen van gebruikershandleidingen en het verminderen van uw schadelast wordt het imago van uw merk ook verbetert.

FULL SERVICE 

Het volledige wagenparkbeheer nemen we voor u uit handen. Het is meer dan verzekeren . Met u bespreken we wat er bij uw wagenpark komt kijken en wat uw chauffeurs nodig hebben.

PROACTIEF

Preventie, schadelastbeheersing en kostenbesparing zijn leidend in onze dienstverlening. We bespreken de data elke 3 maanden en geven u en uw chauffeurs proactieve verbetertips.

DATAGESTUURD

Meten is weten. We doen geen aannames maar kijken naar altijd naar uw resultaten. De coaching is op maat gemaakt en geheel naar uw wens samen te stellen. We evalueren constant en schakelen waar nodig.

Veldhuis Advies, uw partner in wagenparkbeheer

Als ondernemer wilt u zich geen zorgen maken over uw wagenpark. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsactiviteiten. Uw voertuigen zijn letterlijk een rijdend visitekaartje. U wilt uw schadelast én uw verzekeringspremies laag houden. Het 'Wagenpark Compleet' concept van Veldhuis Advies geeft u deze zekerheid. We kijken samen met u en uw chauffeurs naar de risicofactoren, hoe de kans op risico's te verkleinen en welke risico's onder te brengen in een verzekering.

Wilt u meer informatie over het Wagenpark Compleet concept of een offerte aanvragen voor uw wagenpark?

Neem contact op via bedrijven@veldhuisadvies.nl of bel met 0578-699789 voor het maken van een (digitale) afspraak.