Verzekeringsadviseur Zwolle

Klantgericht verzekeren, dat is waar onze verzekeringsadviseur nabij Zwolle in uitblinkt! Wat te doen wanneer uw koffer wordt gestolen op vakantie? U medische kosten maakt in het buitenland? Of wanneer u per ongeluk iets kapot maakt bij een ander? In dit soort situaties voorkomt een verzekering veel problemen. Door een verzekering af te sluiten beschermt u uzelf tegen (vaak vervelende) onvoorziene situaties, die veel geld kunnen kosten. U kunt zich voor heel veel verschillende dingen verzekeren. Een aantal verzekeringen zijn verplicht, waaronder een zorgverzekering. Wilt u weten welke verzekeringen voor u noodzakelijk zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor verzekeringsadvies vlakbij Zwolle!

Persoonlijk verzekeringsadvies nabij Zwolle

Is uw persoonlijke situatie gewijzigd? Denk aan: geboorte, verhuizing, samenwonen, huwelijk, scheiding of overlijden. Dan kan het zijn dat u uw verzekering moet aanpassen. Onze verzekeringsadviseur dichtbij Zwolle helpt u daar graag bij. Stap voor stap helpen wij u bij het maken van de beste keuze. Samen inventariseren wij uw persoonlijke situatie en de daarbij behorende risico’s. Zo weet u zeker dat belangrijke risico’s niet onverzekerd blijven en voorkomt u (financiële) problemen.

Meer dan een verzekeringsadviseur vlakbij Zwolle

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor persoonlijk, deskundig en uitgebreid verzekeringsadvies nabij Zwolle. Al vijftig jaar leveren wij maatwerk voor een scherpe prijs! Goed verzekerd is een fijn gevoel, maar het is nog fijner wanneer in geval van bijvoorbeeld schade juist en snel wordt gehandeld. Ook hiervoor bent u bij onze verzekeringsadviseur nabij Zwolle aan het juiste adres. Van schade-afhandeling tot juridische ondersteuning, wij regelen het van A tot Z voor u.

Wilt u verzekeringsadvies dichtbij Zwolle inwinnen?

Van reis- tot zorgverzekering en van schade- tot arbeidsongeschiktheidsverzekering, vandaag de dag kunt u eenvoudig en voordelig een verzekering afsluiten. Maar is de voordeligste voorzekering ook de beste verzekering voor uw situatie? Neem voor verzekeringsadvies nabij Zwolle gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0578 - 699 760 of een e-mail te sturen naar fpdesk@veldhuisadvies.nl. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even langskomen. Wij zijn gevestigd aan Sportlaan 4a in Heerde. Particulier of zakelijk, onze verzekeringsadviseur nabij Zwolle geeft u uitgebreid advies!

Neem contat op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 particulieren@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld