Zorgeloos verzekerd

Verzekeringen

Geen verzekeringsvraag te complex voor onze adviseurs!

Staat uw verzekering niet hieronder genoemd? Er zijn geen verzekeringen die wij u niet kunnen aanbieden. Ook bij complexe vraagstukken gaan we graag voor u op zoek naar een passende verzekering. Bij bedrijven kunnen wij tevens branche-specifieke verzekeringen aanbieden.

Stel direct uw vraag

ondernemer
Verzekeringen voor Particulieren
Ondernemer
Verzekeringen voor Ondernemers

Bedrijfscontinuïteit verzekering

Bedrijfsmiddelen verzekering

Gebouwen verzekering

Bedrijfsauto of aanhanger verzekering

Goederentransport verzekering

Werkmaterieel
verzekering

Milieuschade verzekering

Computer en electronica verzekering

Evenementen
verzekering

Rechtsbijstand voor bedrijven

Samenwerking Veldhuis Verzekeringen

Veldhuis Advies kan in volledige vrijheid de producten van een groot aantal verzekeraars en banken adviseren. Bij de selectie van partijen bij wie wij producten voor onze klanten inkopen, laten wij ons leiden door de kwaliteit van de product- en polisvoorwaarden enerzijds en de premie en kosten anderzijds. Maar ook letten wij op de wijze waarop en de snelheid waarmee de productaanbieder schades afwikkelt en (polis)aanvragen of mutaties verwerkt.

Veldhuis Advies werkt samen met Veldhuis Verzekeringen (statutair Unipolis BV). Veldhuis Verzekeringen heeft van bijvoorbeeld Avero, ARAG, De Amersfoortse, a.s.r., DAS-Rechtsbijstand, Monuta, Nationale Nederlanden, Unigarant (statutair UVM) en Reaal een volmacht verkregen. Dat wil zeggen dat Veldhuis Verzekeringen bij diverse verzekeringsvormen zelf bevoegd is nieuwe verzekeringen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Door de intensieve samenwerking tussen Veldhuis Advies en Veldhuis Verzekeringen kan effectiever worden gewerkt. Bovendien zijn wij hierdoor in staat maatwerk te leveren aan onze klanten. Meer informatie

Direct contact opnemen


Verzekeringsadvies

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld