Verzekeringen voor ondernemers

U heeft hart voor uw onderneming. Met ziel en zaligheid werkt u elke dag hard. U moet er toch niet aan denken dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt? Onverwachte gebeurtenissen kunnen roet in het eten gooien. Deze risico’s zijn lastig in te schatten. Daarom helpen wij u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen voor ondernemers. Veldhuis Advies weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed verzekerd tegen mogelijke risico’s te zijn. Na ons advies kiest u welke verzekeringen voor ondernemers het beste bij uw onderneming past.

Verzeker u tegen eventuele risico’s

Risico’s zijn nooit uit te sluiten. Belangrijk is om een goede inschatting te maken of u het risico zelf kunt dragen of niet. Wanneer dit niet geval is, kunt u kiezen uit één van onze verzekeringen voor ondernemers. Zo kunt u zich weer richten op uw dagelijkse werkzaamheden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Dat onderneemt toch nét iets fijner. Bovendien kunt u door verstandig met verzekeringen om te gaan, jaarlijks veel geld besparen.

Relevante verzekeringen voor uw situatie

Elk bedrijf heeft te maken met bedrijfsmatige risico’s. Hierbij kunt u denken aan uitval van personeel, brand of inbraak. Voor elk bedrijf zijn de risico’s anders. Dit is volledig afhankelijk van de situatie van uw onderneming. Wij adviseren daarom relevante verzekeringen voor ondernemers afhankelijk van uw situatie. Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse. Er zijn namelijk tal van verzekeringen voor ondernemers of zzp’ers. Door onze analyse, weet u welke verzekering relevant is. U kiest vervolgens zelf welke risico’s u zelf draagt en voor welke u zich graag wilt laten verzekeren.

Waarom kiezen voor een ondernemersverzekering van Veldhuis Advies?

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over onze verzekeringen voor ondernemers. 3.500 ondernemers gingen u al voor. Wij helpen u bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Wij geven u eerlijk en professioneel advies over al onze verzekeringen voor ondernemers.

Meer weten over verzekeringen voor ondernemers?

Wilt u weten welke ondernemersverzekering het beste bij uw onderneming past? Neem hiervoor contact op met één van onze vakkundige adviseurs. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0578-699 760. U kunt ook een mail sturen naar fpdesk@veldhuisadvies.nl. Wilt u liever langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn gevestigd aan de Sportlaan 4a in Heerde. Voor verzekeringen voor ondernemers en verzekeringen voor zzp moet u bij Veldhuis Advies zijn!

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 bedrijven@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld