Veldhuis Advies scoort maximaal op vitaliteit | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies scoort maximaal op vitaliteit

Filter

Veldhuis Advies scoort maximaal op vitaliteit

Veldhuis Advies

Jaarlijks zoekt MKB Nederland samen met zorgverzekeraar ONVZ naar het vitaalste bedrijf van Nederland. Voor de provincie Gelderland ging het nog tussen drie bedrijven. De nummers één en twee hadden beide de maximale score op de onderzochte punten waardoor de verkiezing op secundaire criteria beslist werd. Veldhuis Advies is op een prachtige tweede plek geëindigd, en daar zijn we erg trots op!

Vitaalstebedrijf_logo

Een vitaal bedrijf heeft een goed en gezond werkklimaat. Dit is goed voor het geluksgevoel van medewerkers en voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Werknemers moeten in beweging blijven.

Wat maakt Veldhuis Advies vitaal?

Wij streven naar duurzaam geluk en een goede gezondheid voor onze medewerkers. Dit doen wij door aan te moedigen om te bewegen, maar ook met ons kantoormeubilair. In hoogte verstelbare bureaus, speciale stoelen en zelfs deskbikes, helpen hierbij. Door eenvoudige aanpassingen komen medewerkers meer achter het bureau vandaan. Afvalbakken staan op een centraal punt en medewerkers halen geen koffie meer voor elkaar. Op deze manier komt iedereen meer in beweging. Gezonde voeding kan bij deze denkwijze niet ontbreken. Drie keer in de week een gezonde snack en voor lunch alleen maar biologische en onbespoten producten.

20160122_vvHattem_Veldhuis_Advi_011  20160122_vvHattem_Veldhuis_Advi_009 20160122_vvHattem_Veldhuis_Advi_007 20160122_vvHattem_Veldhuis_Advi_010

Geluk en gezondheid zorgt voor een goede gezondheid en minder verzuim.

De verkiezing van het vitaalste bedrijf is erop gericht om goed te letten op de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dit maakt de mensen gelukkiger en een bijkomend voordeel is dat het ziekteverzuim hierdoor ook gemiddeld laag is. Je goed voelen is op alle vlakken goed. Zowel voor de werknemer als de werkgever.

Betrokkenheid bij onze samenleving

Landelijk hebben slechts 25 tot 30 bedrijven maximaal gescoord op de binnen de verkiezing onderzochte punten. Hierbij gaat het niet alleen om de eerder genoemde punten, maar bijvoorbeeld ook om betrokkenheid. Naast de gezondheid en geluk van onze medewerkers vinden wij betrokkenheid ook belangrijk. Dit blijkt ook uit ons initiatief “50 wensen van of voor kinderen”. Ter ere van ons 50-jarig bestaan gaan onze medewerkers 50 wensen van of voor kinderen in vervulling brengen. Hier is massaal gehoor aan gegeven en wij hebben al een aantal wensen uit laten komen.

www_50wensen_nl

Wij zijn ervan overtuigd dat geluk en gezondheid belangrijk is voor een onderneming. Wij ervaren het zelf en brengen het gevoel en de manier van werken ook graag over aan onze relaties. Om het uit te kunnen dragen moeten wij met onszelf beginnen. En met succes.

Dick Vos
Erkend Financieel adviseur, Register Pensioenadviseur (RPA), Registeradviseur Assurantiën (RAiA)
Dit artikel is geschreven door:

"Adviseren is nog nooit zo leuk geweest"

Dick Vos (1968) woont in Zwolle, is getrouwd en vader van 4 kinderen. Hij is ruim 28 jaar werkzaam binnen Veldhuis Advies. Zijn grote passie is het adviseren van ondernemers op het gebied van alle financiële vraagstukken.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld