Personeelsverzekeringen | Veldhuis Advies

 

Doet meer dan strikt genomen nodig is

 

Personeelsverzekeringen

Samen succesvol ondernemen met Veldhuis Advies

Mensen zijn in uw bedrijf een cruciale factor. Zuinig zijn op uzelf en uw medewerkers is onderdeel van uw strategie; samen maakt u immers de onderneming tot een succes. Dat betekent keuzes maken: welke werknemersregelingen bied ik, hoe houd ik het verzuim minimaal, hoe bescherm ik het bedrijf tegen de gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid? Veldhuis Advies helpt u om uw medewerkers aan het werk te houden en aan uw organisatie te binden.

Totaal inzicht hebben èn houden

Veldhuis Advies kent de weg in de complexe en steeds veranderende regelgeving en treed op als schakel tussen werkgever en verzekeraar. Ook administratief en in de communicatie met de medewerkers over de uitleg van de regelingen. Daarnaast adviseert Veldhuis Advies werkgevers over welke risico’s afgedekt kunnen worden en hoe de betaalbaarheid hiervan nu en in toekomst geregeld wordt.

Maak direct een afspraak

Dienstverleningsdocumenten

Een advieskantoor bepaalt zelf de hoogte van de kosten van de werkzaamheden die daaraan zijn gekoppeld. Het dienstverleningsdocument (DVD) bevat een overzicht van de kosten voor financieel advies en een beschrijving van de werkzaamheden. De dienstverleningsdocumenten die van toepassing zijn bij ons hypotheekadvies zijn als volgt:

Risico's afdekken

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld