Pensioen Particulier | Veldhuis Advies

“Alles goed geregeld voor nu en later”

Particulier

Iedereen wil na pensionering zonder geldzorgen verder kunnen leven. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren in uw oudedagsvoorziening verdiept. Ruim 93 procent van de werknemers in Nederland spaart collectief via de werkgever voor zijn oude dag. Iedereen mag meedoen: jong en oud, ziek en gezond, man en vrouw. Ook jonge werknemers hebben daar belang bij. Als u jong begint, kunt u lang genoeg sparen om later een goed pensioen te hebben.

Een advieskantoor bepaalt zelf de hoogte van de kosten van de werkzaamheden die daaraan zijn gekoppeld. Het dienstverleningsdocument (DVD) bevat een overzicht van de kosten voor financieel advies en een beschrijving van de werkzaamheden. Elke adviseur werkt met een standaard dienstverleningsdocument dat er daardoor bij elke adviseur of financieel dienstverlener hetzelfde uitziet. Het dienstverleningsdocument helpt u hierdoor financieel dienstverleners met elkaar te vergelijken. De dienstverleningsdocumenten voor de advisering omtrent pensioenen vindt u hier:

Dienstverleningsdocument:
Vermogen opbouwen
Risico's afdekken

Neem contact op


Meer informatie over mijn pensioen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 211 000 fpdesk@veldhuis-advies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld