Goed voorbereid met pensioen gaan | Veldhuis Advies

 

Goed voorbereid op de toekomst

 

 

Pensioenen

Veldhuis Advies, uw pensioenadviseur

Gezondheid is een groot goed, waar we niet volledig invloed op hebben. Een plezierig inkomen waarmee we na pensionering uit de voeten kunnen, dat regelen we zelf! Als we maar op tijd beginnen. Wat heeft u voor uzelf in gedachten? Op welke leeftijd wilt u stoppen met werken? Een goed pensioen is een wezenlijk onderdeel van de persoonlijke financiële planning.

Met Veldhuis Advies weet u wat u te wachten staat

Na uw pensionering wilt u natuurlijk onbezorgd kunnen leven, zonder dat het u nu enorm veel geld gaat kosten. Daarom is het belangrijk nu al goed op de hoogte te zijn van de financiële mogelijkheden. Veldhuis Advies kijkt voor u naar alle elementen, die van invloed zijn op uw pensioen later en de betaalbaarheid nu. Zoals uw hypotheek, de wetgeving en fiscaliteiten. Maak eenvoudig een afspraak met ons voor pensioenadvies!

particulier2
Particulier

Nu beginnen is later genieten.

Iedereen wil na pensionering zonder geldzorgen verder kunnen leven. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren in uw oudedagsvoorziening verdiept. Ruim 93 procent van de werknemers in Nederland spaart collectief via de werkgever voor zijn oude dag. Iedereen mag meedoen: jong en oud, ziek en gezond, man en vrouw. Ook jonge werknemers hebben daar belang bij. Als u jong begint, kunt u lang genoeg sparen om later een goed pensioen te hebben.

Maak een afspraak

ondernemer2
Ondernemer

Iedere denkbare pensioenoplossing in één pakket.

Tal van wetswijzigingen zorgden er in de afgelopen jaren voor dat de pensioenregeling van de directeur-grootaandeelhouder (DGA) kritisch tegen het licht moet worden gehouden. Of het nu een pensioen is dat wordt opgebouwd binnen de eigen BV (pensioen eigen beheer) of in een verzekerde pensioenregeling, nagenoeg ieder regeling moest worden aangepast. Het is dus belangrijk om te kijken of de huidige regeling voldoet aan de nieuwste wet en of deze regeling er voor zorgt dat u straks een toereikend inkomen heeft.

Meer over het Pensioen Zekerplan

werkgever2
Werkgever

Goed beheren en administreren levert kostenbesparing op.

U wilt een goede pensioenregeling voor uw werknemers tegen acceptabele kosten. Wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat u als werkgever de pensioenregeling regelmatig moet controleren en waar nodig aanpassen. Veldhuis Advies helpt werkgevers bij het opzetten, afsluiten en verlengen van een collectieve pensioenregeling voor het personeel.

Meer over pensioenen voor werknemers

Neem contact op


Pensioenadvies

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 789 fpdesk@veldhuis-advies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld