• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Over ons

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.

Waarom we doen wat we doen

Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van financiële beslissingen, en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we altijd eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop. Dit spreekt ook uit onze missie en kernwaarden.

Missie

Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen.

Visie

Wij willen dit realiseren door medewerkers in staat te stellen de (financiële) zorgen van mensen weg te nemen en daarmee zekerheid voor hen te bieden.

Kernwaarden

Wij helpen mensen met onbezorgd leven en werken, door hen rust en zekerheid te bieden. Dat doen we omdat we een heldere ambitie hebben: iedereen (een beetje) gelukkiger maken.

Hoe we daar gekomen zijn

Henk Veldhuis startte in 1965, samen met zijn vrouw, Assurantiekantoor H.B. Veldhuis. In de eerste jaren runde hij het kantoor vanuit zijn woonkamer. In 1978 verhuisde de familie naar de Zwolseweg 58, waar kantoor gehouden kon worden in de grote omgebouwde garage/schuur. Hemelsbreed is dit zo'n 200 meter van de Sportlaan, waar Veldhuis Advies sinds 2005 gevestigd is.

Op 19-jarige leeftijd begon zoon Bob met een bijbaantje in het familiebedrijf. Met veel training 'on the job' en het behalen van zijn vakdiploma's in de avond werd Bob Veldhuis al snel een vaste kracht in het bedrijf. Op 55-jarige leeftijd overlijdt Henk Veldhuis plotseling. Bob besluit de eenmanszaak Assurantiekantoor H.B. Veldhuis voort te zetten.

Het bedrijf groeit

Al snel werden de eerste medewerkers aangenomen: Herma Westerink in 1988 en Dick Vos in 1990, beiden nog altijd werkzaam bij Veldhuis Advies. Na 10 jaar werd Dick Vos medevennoot.

In 1991 werd het eerste assurantiebedrijf overgenomen, net als het kantoorgebouw aan de Vosbergerweg in Heerde. Het kantoor werd groots verbouwd; boven werd privé en beneden een kantoor voor 7 medewerkers. Voor elk onderdeel van het vak werd er minimaal één specialist in dienst genomen. In deze jaren maakte Veldhuis Advies een grote groei door. Er werd veel geïnvesteerd in kwaliteit en verdere professionalisering. In de loop der jaren zijn er zo'n 15 overnames geweest. Op een enkele uitzondering na werd Veldhuis Advies door de verkoper benaderd en niet andersom. "Wanneer een voormalige concurrent jou vraagt om verder voor zijn klanten te willen zorgen, dan vind ik dat altijd weer een groot compliment" aldus Bob Veldhuis. 

Nu, ruim 50 jaar later, is Veldhuis Advies één van de grootste organisaties in financieel advies in de regio. Met 70 medewerkers helpt Veldhuis Advies dagelijks haar ruim 20.000 klanten uit de regio’s Apeldoorn, Zwolle, Kampen en Harderwijk met uiteenlopende vraagstukken. In een halve eeuw kocht Veldhuis Advies meer dan 100.000 financiële producten in bij meer dan 50 verschillende verzekeraars en banken.

Veldhuis Advies en haar medewerkers

Sinds 2005 is Veldhuis Advies gevestigd aan de Sportlaan 4a in Heerde, waar voldoende ruimte is voor de huidige groep medewerkers. Bob vertelt verder over het stimuleren van vitaliteit op de locatie: "We hebben hier in 2015 de principes van “Dynamisch Werken” ingevoerd, dat betekent onder andere meer beweging op het kantoor. Daarnaast is het ook belangrijk om gezonde voeding en duurzaamheid een basisonderdeel van je werk en levensstijl te maken."  Lees hierover meer in onze blog: Veldhuis Advies in beweging

Even sparren?

Wij zijn Veldhuis Advies, de grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn, Zwolle, Kampen en Harderwijk. Wij helpen u graag eerlijk en transparant met onze jarenlange ervaring. 

Scroll naar boven