Hypotheekadvies particulieren gezocht? | Veldhuis Advies

 

 

 

“Financiële rust,
nu en in de toekomst”

Particulier

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek, maar laat u eerlijk en professioneel helpen bij de keuze van de juiste hypotheek.

Uw woonwensen

Kies uw situatie en lees meer over ons bijpassende advies.

Financieel advies gesprek

Onze werkwijze

Bij Veldhuis Hypotheek krijgt u advies dat volledig toegesneden is op uw financiële mogelijkheden en woonwensen. Zo krijgt u nu de best passende hypotheek. Verandert er iets in uw leven. Dan passen wij uw hypotheek weer aan op basis van uw nieuwe woonwensen. Zo blijft u onbezorgd wonen, nu en later.

Onze producten

Onze adviseurs zijn volledig onafhankelijk: er bestaat geen binding met banken of andere financiële instellingen. U krijgt dus advies over een hypotheek die echt bij uw situatie past, zoals bijvoorbeeld:

  • lineaire/annuiteiten hypotheek
  • spaarhypotheek
  • beleggingshypotheek
  • hybride hypotheek
  • aflossingsvrije hypotheek

Dienstverleningsdocumenten

Een advieskantoor bepaalt zelf de hoogte van de kosten van de werkzaamheden die daaraan zijn gekoppeld. Het dienstverleningsdocument (DVD) bevat een overzicht van de kosten voor financieel advies en een beschrijving van de werkzaamheden. De dienstverleningsdocumenten die van toepassing zijn bij ons hypotheekadvies zijn als volgt:

Dienstverleningsdocument: Hypotheekvraag

Dienstverleningsdocument: Risico's afdekken

Dienstverleningsdocument: Vermogen opbouwen

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 hypotheken@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld