Financiële planning particulier | Veldhuis Advies

 

 

“Nu sparen… straks vrije tijd”

Particulier

Financieel inzicht voor een toekomstbestendig plan

Een financieel planning levert altijd iets op. Naast inzicht in uw financieel situatie, nu en in de toekomst, liggen besparingen binnen handbereik. Bijvoorbeeld door uw plannen fiscaal aantrekkelijk voor u te regelen of door financiele producten scherper in te kopen.

 

"Wat kan ik maximaal lenen om mijn droomhuis te kopen?"

Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek, maar laat u eerlijk en professioneel helpen bij de keuze van de juiste hypotheek in uw situatie. Onze adviseurs zijn volledig onafhankelijk: er bestaat geen binding met banken of andere financiële instellingen. U krijgt dus advies over een hypotheek die echt bij uw situatie past.

Onbezorgd wonen, nu en later

We brengen uw financiële situatie voor u in kaart, zodat u advies krijgt dat volledig toegesneden is op uw mogelijkheden en woonwensen. Zo krijgt u de best passende hypotheek. En als er iets verandert in uw leven, dan passen wij uw hypotheek weer aan op basis van uw nieuwe woonwensen. Zo blijft u onbezorgd wonen, nu en later.

Hulp bij de notaris

Huis gekocht of verkocht en vragen over de koopakte of de leveringsakte? De taal van de notaris is vaak ingewikkeld, waardoor deze wellicht niet voor iedereen even begrijpelijk is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u in normaal Nederlands de inhoud en strekking van de notariële stukken uitleggen.  Zo kunnen we checken hoe de tenaamstelling van het huis wordt. En wat zeggen bijvoorbeeld uw huwelijkse voorwaarden hierover?

"Wat gebeurt er met mijn inkomen als ik met pensioen ga?"

Pensioenadvies

Iedereen wil na pensionering zonder geldzorgen verder kunnen leven. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren in uw oudedagsvoorziening verdiept. Tegelijkertijd is het voor velen een moeilijk en onvatbaar onderwerp: Waaruit bestaat een pensioen eigenlijk? Wanneer mag ik officieel met pensioen? Heb ik voldoende pensioen opgebouwd? Wij brengen uw financiële situatie in kaart zodat u weet waar u nu, maar zeker ook later, aan toe bent.

Oudedagsvoorziening is meer dan pensioen

Er zijn vijf soorten inkomstenbronnen die kunnen bijdragen aan uw inkomen als u met pensioen gaat: AOW, het werknemerspensioen, lijfrentes bij banken en verzekeraars, inkomsten uit vermogen en inkomsten uit werk na pensionering. Of u na uw pensionering voldoende inkomsten heeft, kan alleen beantwoord worden door het in kaart brengen van uw persoonlijke regelingen, wensen en omstandigheden.

Pensioen; dichterbij dan u denkt!

Pensioen is voor veel mensen een 'ver van hun bed' show. Toch is pensioen dichterbij dan u denkt. In uw privéleven of werksituatie kunnen zich veranderingen voor doen die direct gevolgen kunnen hebben voor uw eigen pensioensituatie of die van uw nabestaanden. Gaat u samenwonen of trouwen? Begint u een gezin? Verandert u van baan? Gaat u voor uzelf beginnen? Samen met onze adviseur kunt u kijken naar de impact in uw situatie en hoe u zich hiervoor kunt wapenen.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld