Financiële planning voor u | Veldhuis Advies

levert maatwerk
voor een eerlijke prijs

Financiële planning

Maak uw dromen werkelijkheid met Veldhuis Advies

Kinderen, een huis kopen, eerder stoppen met werken, leuke dingen doen na je pensioen... Het zijn allemaal mooie (toekomst) plannen. Maar heeft u er wel eens over nagedacht hoe u dat allemaal gaat betalen? En wat u bijvoorbeeld nu al kunt regelen om over een tijdje die dromen te kunnen realiseren? Financiële planning is voor veel mensen nog onbekend terrein, maar geeft u houvast bij het realiseren van uw dromen. Kortom, het kan geen kwaad hier eens aandacht aan te besteden.

Volledig en actueel beeld

Onze financieel adviseurs bespreken uw financiele positie en uw wensen en doelstellingen met u. Daarna geven zij u een op maat gesneden advies. Dit gebeurt aan de hand van een Persoonlijk Financieel Overzicht. Dit PFO geeft een volledig en actueel beeld van uw huidige en mogelijk toekomstige situatie. Hierdoor ziet u in hoeverre uw huidige voorzieningen voldoende zijn en of u hiermee uw doelstellingen kunt behalen. Indien er aanvullende of nieuwe financiele producten nodig zijn, dan kopen de adviseurs deze zo goed en scherp mogelijk voor u in.

particulier2
Particulier

Financiële rust, nu en in de toekomst

Een financieel planning levert altijd iets op. Naast inzicht in uw financieel situatie, nu en in de toekomst, liggen besparingen binnen handbereik. Bijvoorbeeld door uw plannen fiscaal aantrekkelijk voor u te regelen of door financiele producten scherper in te kopen.

Maak direct een afspraak

ondernemer2
Ondernemer

Financieel advies op maat

Financiële Planning is maatwerk waarbij uw wensen, doelen en financiële situatie als uitgangspunt dienen. Veranderingen in uw bedrijf kunnen grote invloed hebben op uw persoonlijke financiele situatie en andersom. Dan geeft het rust te weten dat uw financiën goed op orde zijn.

 

Maak direct een afspraak

Neem contact op


Financieel advies

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

0578 - 211 000 fpdesk@veldhuis-advies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld