• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Goed werkgeverschap

Waarom gelukkige en vitale medewerkers zorgen voor tevreden klanten

Het is inmiddels geen geheim meer dat gelukkige medewerkers een directe, positieve invloed hebben op uw bedrijfsresultaat, maar dat gelukkige medewerkers ook invloed hebben op de klanttevredenheid wordt nog niet altijd gezien. Wij hebben deze ervaring inmiddels wel en delen graag hoe wij én onze klanten dit ervaren.

Waarom gelukkige en vitale medewerkers zorgen voor tevreden klanten

Meer inzet

Gelukkige en vitale medewerkers zijn over het algemeen meer tevreden, gemotiveerd en betrokken bij hun werk. Dat zorgt ervoor dat medewerkers zich (on)bewust meer inzetten en ook meer bereid zijn om een betere service aan uw klanten te bieden.

Positieve energie! 

Dit is iets wat iedereen voelt, maar moeilijk tastbaar is. Toch maakt positieve energie op de werkvloer een wereld van verschil. Medewerkers die tevreden zijn en plezier hebben in hun werk zijn vaak vriendelijker, geduldiger en behulpzamer. Ze zijn daardoor beter in staat empathie te tonen naar uw klant en te begrijpen waar uw klant echt behoefte aan heeft.

Samenwerking

Diezelfde positieve energie zorgt ook voor een betere samenwerking tussen collega’s en teams op de werkvloer. Voelen collega’s zich gewaardeerd, gesteund en hebben zij ontwikkelmogelijkheden? Dan draagt dit bij aan een betere prestatie van het team, teams onderling én dus uw organisatie. Daar profiteert uw klant weer van.

Loyaliteit

Tevreden klanten zijn loyale klanten. Dat betekent niet alleen dat ze langer klant bij u blijven, maar ook zorgen voor een positieve mond-tot-mond reclame. Hebben uw medewerkers veel klantcontact? Dan is er ook nog eens een positieve wisselwerking waarbij er een goede en langdurige klantrelatie kan ontstaan.

Dus bent u van plan echt impact te maken op uw klanten? Investeer dan vooral in het welzijn van uw medewerkers!

Zien hoe dit bij ons werkt? In deze video vertellen 3 van onze klanten waarom zij niet alleen al heel lang een tevreden klant zijn, maar ook hoe zij zijn geïnspireerd om zelf ook te investeren in werkgeluk en vitaliteit!


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven