• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Meest klantvriendelijke advieskantoor

Veldhuis Advies trakteert op taart na nominatie VVP Advies Award

Veldhuis Advies trakteert op taart nadat ze - samen met twee andere kantoren - zijn genomineerd in de categorie Zakelijk Advies van de VVP Advies Award 2023. Het adviesbedrijf is een van de 21 genomineerden voor de lustrumeditie van de Advies Award.

Veldhuis Advies trakteert op taart na nominatie VVP Advies Award

Jury nomineert 21 kantoren met A-factor

De jury is dit jaar, samen met 36 spotters, op zoek gegaan naar advieskantoren met de hoogste A(dvies)-factor van Nederland. Dit zijn kantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.

In totaal heeft de jury, uit de ruim 200 voorgedragen kantoren, de 21 topkantoren genomineerd, verdeeld over zeven categorieën: Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Duurzaam Advies, Niche en de aparte categorie Starters. 

Wie wordt het meest klantvriendelijke, zakelijke advieskantoor van Nederland?

De jury zal half juni de winnaars per categorie bekend maken. Dit gebeurt op basis van de input die de spotters hebben gegeven en op basis van de documentatie die de genomineerden zelf zullen aanleveren.

De categoriewinnaars krijgen eind juni persoonlijk door de jury de Award uitgereikt. De winnaars gaan door naar de halve finale in september. En vervolgens gaan de beste drie door naar de finale van 11 oktober in de professionele belevingsstudio’s van First Impression in Tilburg. De finale staat voor de vijfde achtereenvolgende keer onder de professionele leiding van Maureen du Toit.

Naast de pitches van de finalisten vindt er onder meer een bruisende presentatie plaats van Antoinette Kalkman (Nationale Waarborg) en Indra Frishert (Dazure). Zij zijn lid van het organisatiecomité van het eerste ALS Financieel Diner dat op 31 oktober plaatsvindt in het restaurant van De Volksbank. Zij vertellen waarom het zo belangrijk is dat financials zich inzetten voor een oplossing van de spier/zenuwziekte ALS.

Meer informatie

Speciaal voor deze awards is de site www.adviesawards.nl in het leven geroepen.

De VVP Advies Award 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door a.s.r., Aegon, Allianz, AnsvarIdéa, ARAG, Avéro Achmea, DAS, Dazure, De Goudse, Doelbeleggen, Florius, ING, Klaverblad, Lloyds Bank, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816, Obvion, Scildon, SVC Groep, TAF en VKG.

In de vakjury zitten Richard Meinders (SVC Groep), Ingrid Oudhuis (Scildon), Odette Bakker (Dazure), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Robin van Beem (Polis Advocaten), Jack Vos (Onesurance) en Bob Klijn (Söderberg & Partners).


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven