• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Goed zorgen voor uw personeel? Kies voor collectieve zorg of de doorgaan-verzekering

Als werkgever wilt u natuurlijk goed voor uw medewerkers zorgen, ze zijn immers de drijvende kracht achter het bedrijf. Wanneer uw medewerkers gezond, vitaal en gelukkig zijn, levert dat voor u het beste resultaat op. Zo zijn er een aantal producten ontwikkeld die uw medewerkers kunnen faciliteren in het bereiken van die gezondheid en vitaliteit. We vertellen u graag meer over de collectieve zorgverzekering en de doorgaanverzekering.

Goed zorgen voor uw personeel? Kies voor collectieve zorg of de doorgaan-verzekering

 

Collectieve zorg als secundaire arbeidsvoorwaarde

Hoewel collectiviteitskorting op de basisverzekering zal gaan verdwijnen, kunt u met een collectieve zorgverzekering uw medewerkers nog altijd aantrekkelijke kortingen aanbieden op de aanvullende en tandverzekeringen.

Een collectieve zorgverzekering kunt u zien als een secundaire arbeidsvoorwaarde. De arbeidsmarkt is ontzettend krap momenteel. Het is voor werkgevers zaak om personeel vast te houden en aan te trekken middels interessante voorwaarden. Het collectief voordeel kan een grote maandelijkse besparing op de zorgkosten inhouden. Voor werknemers een extra reden om de werkgever niet de rug toe te keren.

Aandacht voor het voorkomen van verzuim

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor het voorkomen van verzuim door in te zetten op preventie van fysieke of mentale klachten. Zo zijn er in een collectief contract vaak extra dekkingen voor fysiotherapie, mindfulness cursussen en mantelzorg. De exacte invulling verschilt per verzekeraar.

Doorgaan-verzekering voor werkgevers

Een voorbeeld van een zeer uitgebreid product dat daar goed bij past is de Doorgaan-verzekering van a.s.r.. Hiermee combineert u een aantal verzekeringen voor uw personeel. Zo worden uw medewerkers vroegtijdig en goed geholpen als er iets is met hun gezondheid of met hun situatie thuis en wordt u tegemoet gekomen als er toch verzuim optreedt. Zo kunnen u, uw bedrijf en uw werknemers gewoon doorgaan.

De Doorgaan-verzekering combineert:

  • Een verzuim- of inkomensverzekering, zodat u een tegemoetkoming krijgt in de loondoorbetaling bij ziekte van een werknemer
  • Advies van experts in het beperken en voorkomen van verzuim
  • Collectieve zorgverzekering voor uw werknemers met aantrekkelijke kortingen op de aanvullende verzekeringen en extra dekkingen, zoals een gratis mantelzorgmakelaar, gezinshulp bij uitval partner, extra vergoeding na een ongeval en nazorg bij kanker.
  • En met de extra werkgeversmodule kunt u de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers verhogen met extra vergoedingen voor fysiotherapie, psychologische zorg, mindfullness cursus of een gratis griepprik.

Meer informatie?

Wilt u de zaakjes goed geregeld hebben voor uw personeel en vindt u het belangrijk om goede secundaire arbeidsvoorwaarden te kunnen bieden? Neem dan contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Mail [email protected] of bel 0578 – 699 789 voor het maken van een (digitale) afspraak. We helpen u graag!


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven