Bedrijfsverzekeringen | Veldhuis Advies

Houd grip op uw bedrijfsrisico’s

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijven Zekerplan van Veldhuis Advies

Mens en materiaal zijn kwetsbaar. Bovendien zijn de gevolgen en risico's van een onverwachte gebeurtenis moeilijk in te schatten. Wat u wel zeker weet is dat ze de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar mogen brengen. Daarom heeft Veldhuis Adviesgroep het Bedrijven Zekerplan ontwikkeld.

Zekerheid voor uw bedrijf

Bij Veldhuis Advies voelen we ons medeverantwoordelijk voor uw bedrijfscontinuïteit en financiële zekerheid. Met dat uitgangspunt leveren wij u alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw bedrijf. Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse: wat kan er mis gaan en wat zijn de financiële gevolgen? Na ons advies kiest u wat u wilt: welk risico draagt u zelf en wat wilt u verzekeren via een verzekering voor ondernemers?

ondernemer2
Ondernemer

Zuinig op uw bedrijf?

Als ondernemer maakt u omzet en heeft u bezittingen. Dat brengt ook risico’s met zich mee. Zeker wanneer u teveel of juist te weinig verzekert. Door verstandig met risico’s en verzekeringen om te gaan, valt jaarlijks veel geld te besparen.

Meer over onze diensten voor ondernemers

werkgever2
Werkgever

Zuinig op uw medewerkers?

U bent zuinig op uzelf en op uw medewerkers, want samen maakt u de onderneming tot een succes. Diverse producten zorgen ervoor, dat u uzelf en uw medewerkers met zorg kunt omringen. Daarbij houdt Veldhuis Advies rekening met risico’s en omstandigheden tijdens de uitoefening van werkzaamheden.

Meer over onze diensten voor werkgevers
Meer over verzekeringen voor uw personeel

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 bedrijven@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld