Particulier | Veldhuis Advies

 

“Heel persoonlijk
en niks is te veel”

 

 

 

 

Particulier

De Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) kan grote gevolgen hebben voor uw inkomen als u langdurig geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. U krijgt dan te maken met een flinke inkomensachteruitgang als uw werkgever geen aanvullende verzekering voor u heeft afgesloten. Die inkomensterugval bij langdurige arbeidsongeschiktheid kunt u beperken. Veldhuis Advies kan u hierover adviseren.

 

 

Een advieskantoor bepaalt zelf de hoogte van de kosten van de werkzaamheden die daaraan zijn gekoppeld. Het dienstverleningsdocument (DVD) bevat een overzicht van de kosten voor financieel advies en een beschrijving van de werkzaamheden. Elke adviseur werkt met een standaard dienstverleningsdocument dat er daardoor bij elke adviseur of financieel dienstverlener hetzelfde uitziet. Het dienstverleningsdocument helpt u hierdoor financieel dienstverleners met elkaar te vergelijken. Het dienstverleningsdocument voor de advisering omtrent arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vindt u hier:

Dienstverleningsdocument:
Risico's afdekken

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld