Hulp bij arbeidsongeschiktheid | Veldhuis Advies

snelle afhandeling
en duidelijk advies

Arbeidsongeschiktheid

VELDHUIS ADVIES HELPT U KIEZEN

Bij een (aanvullende) arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn er veel keuzes die u moet maken voordat u uw handtekening kunt zetten. Zo zijn er min of meer technische aspecten waarover u moet beslissen, zoals de hoogte van de verzekerde uitkering, de wachttijd, de eindleeftijd, het arbeidsongeschiktheidscriterium en nog vele anderen. Dat vraagt kennis van zaken, die Veldhuis Advies u kan bieden.

HET EFFECT VAN ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Raakt u arbeidsongeschikt, dan heeft dit vaak flinke nadelige consequenties voor uw inkomen en daarmee ook voor uw mogelijkheden om uw woonlasten te kunnen betalen. Daarnaast kan arbeidsongeschiktheid gevolgen hebben voor uw pensioenopbouw. Een lager inkomen kan er immers toe leiden dat het betalen van pensioenpremies lastig zo niet onmogelijk wordt. Ook het reeds opgebouwde vermogen kan verloren gaan omdat bij een lager inkomen hierop ingeteerd moet gaan worden. Kortom, arbeidsongeschiktheid is een risico wat aandacht verdiend.

particulier2
Particulier

Veiligstellen van uw netto besteedbaar inkomen?

De Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) kan grote gevolgen hebben voor uw inkomen als u langdurig geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. U krijgt dan te maken met een flinke inkomensachteruitgang als uw werkgever geen aanvullende verzekering voor u heeft afgesloten. Het risico op die inkomensterugval bij langdurige arbeidsongeschiktheid kunt u beperken met een verzekering. Veldhuis Advies kan u hierover adviseren.

Maak een afspraak

ondernemer2
Ondernemer

Zeker van uw zaak, ook bij arbeidsongeschiktheid?

Als ondernemer bent u voor veel zaken aangewezen op uw eigen initiatief. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen arbeidsongeschiktheid. Daarom is het goed om Veldhuis Advies in te schakelen. Aan de hand van een goede financiële planning kunt u de effecten van arbeidsongeschiktheid inzichtelijk maken en aan de hand daarvan een verzekering kiezen die bij uw persoonlijke situatie past.

Direct premie berekenen
Financiële planning voor ondernemers

werkgever2
Werkgever

Bent u verzekert voor de arbeidsongeschiktheid van uw werknemers?

Een zieke medewerker kan u maar liefst € 250.000,- kosten! U blijft namelijk 12 jaar lang financieel betrokken bij een zieke werknemer. Ook wanneer hij of zij deels arbeidsongeschikt verklaard is of al lang niet meer in dienst is.

Meer over verzekeringen voor personeel
Meer over sociale werknemersverzekeringen

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld