ZZP-er in de bouw? Verzeker alleen wat u nodig heeft. | Veldhuis Advies

ZZP-er in de bouw? Verzeker alleen wat u nodig heeft.

Filter

ZZP-er in de bouw? Verzeker alleen wat u nodig heeft.

Als zelfstandige ondernemer in de bouw is een goede arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) onmisbaar. Maar de voorwaarden van die AOV moeten wel volledig aansluiten op uw beroep en persoonlijke situatie. En als die situatie verandert, moet u ervan op aankunnen dat u nog steeds verzekerd bent voor wat u nodig heeft. Niet meer en niet minder.

FNV ZBo heeft een overeenkomst gesloten met twaalf zelfstandige verzekeringsadviseurs die zich hebben verenigd in de Noordeloosgroep. Dit betekent dat u, als lid van FNV ZBo, bij deze verzekeringsadviseurs terecht kunt voor advies over uw AOV. Dit kan uw bestaande AOV of een nieuw af te sluiten verzekering zijn. Dick Vos van Veldhuis Advies uit Heerde, licht toe: “Een goede AOV begint met een goede financiële planning. De kantoren van de Noordeloosgroep, brengen uw volledige financiële situatie in kaart.

Er zijn namelijk meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringen en de hoogte van uw premie. Denk hierbij aan de hoogte van uw woonlasten of het saldo van uw spaargeld of het inkomen van uw partner. Doordat in ons adviestraject uw situatie centraal staat, krijgt u duidelijk inzicht in uw financiële toekomst en sluit u een verzekering die helemaal op maat gemaakt is.”

Zekere en onbezorgde toekomst

U bent niet dagelijks bezig met de risico’s van eventuele arbeidsongeschiktheid, maar wilt wel uw toekomst veilig stellen. Dick Vos: “Doordat uw financiële doelen in de loop der jaren veranderen, bijvoorbeeld doordat uw gezinssituatie wijzigt of u vermogen opbouwt in een eigen bedrijfspand, zou uw AOV mee moeten ontwikkelen. Heeft u een gezin te onderhouden? Dan zal uw verzekerd inkomen hoger zijn, dan wanneer u alleenstaand bent. Beschikt u over kapitaal in de vorm van een werkplaats of opslagruimte die u kunt verhuren? Dan kunt u met een lager verzekerd bedrag toe. Regelmatig toetsen wij of uw verzekering nog aansluit bij uw financiële situatie. Zodat u zich als vakman geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.”

Waarom een AOV afsluiten via de kantoren van de Noordeloosgroep?

  • Special tarief voor leden van FNVZBo
  • Speciale ledenkorting die kan oplopen tot 35%
  • Verzekering die altijd aansluit op uw persoonlijke situatie
  • Met dekking voor uw eigen beroep
  • Verzekerd tot aan uw pensioendatum (ook voor zwaardere beroepen verzekering tot leeftijd 65 jaar mogelijk!)
  • Persoonlijk advies van onafhankelijke verzekeringsadviseur in uw regio
  • Gratis check van uw huidige polis, zodat u zelf het voordeel kunt zien

Kijk op www.verzekerwatunodigheeft.nl voor meer informatie.

Dick Vos
Erkend Financieel adviseur, Register Pensioenadviseur (RPA), Registeradviseur Assurantiën (RAiA)
Dit artikel is geschreven door:

"Adviseren is nog nooit zo leuk geweest"

Dick Vos (1968) woont in Zwolle, is getrouwd en vader van 4 kinderen. Hij is ruim 28 jaar werkzaam binnen Veldhuis Advies. Zijn grote passie is het adviseren van ondernemers op het gebied van alle financiële vraagstukken.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld