VELDHUIS ADVIES
Zorgeloos verzekerd…

Zorgverzekering

Beste dekking tegen laagste premie!

Met de inkoopkracht van Veldhuis Advies kunt u profiteren van de beste dekkingen tegen de laagste premies. Zowel voor werkgevers en werknemers maar ook voor particulieren sluiten wij de scherpste collectiviteiten bij de beste zorgverzekeraars.

Wij vergelijken voor u

De vele zorgverzekeraars bieden verschillende (collectiviteits)polissen aan. Het is soms lastig zoeken naar de beste voorwaarden. Een vergelijkingssite helpt u vaak op weg, maar houdt geen of onvoldoende rekening met uw persoonlijke wensen. Veldhuis Advies biedt u de laagste premies en een advies op maat.

Veldhuis Advies

Doe de zorgverzekeringscheck!

Vul de zorgvergelijker in en bekijk direct de meest gunstige verzekeringen.

Zorgvergelijker

Ook in 2018 staan we voor u klaar!

particulier2
Particulieren

Keuzevrijheid en toch collectiviteitskorting

Met onderstaande vergelijkingstool kunt u zelf zorgverzekeringen vergelijken en eventueel afsluiten, maar u kunt ook onze adviseurs vragen naar een persoonlijk advies. Samen met alle andere klanten van Veldhuis Advies kunt u zo gebruik maken van collectiviteitskorting en toch een verzekering afsluiten bij de zorgverzekeraar van uw keuze.

 

Vergelijk zelf de verschillende zorgverzekeringen

werkgever2
Werkgever

Meer continuïteit door collectiviteit

U kunt uw medewerkers de mogelijkheid bieden zich collectief te verzekeren waarmee ze profiteren van een aantrekkelijke korting. Daarnaast zorgt u er voor dat ze in geval van ziekte verzekerd zijn van een goede zorg waardoor u langdurig verzuim wellicht kunt voorkomen.

Maak direct een afspraak Lees meer

Neem contact op


Advies Zorgverzekering

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld