VELDHUIS ADVIES
Zorgeloos verzekerd…

Zorgverzekering

Beste dekking tegen laagste premie!

Met de inkoopkracht van Veldhuis Advies kunt u profiteren van de beste dekkingen tegen de laagste premies. Zowel voor werkgevers en werknemers maar ook voor particulieren sluiten wij de scherpste collectiviteiten bij de beste zorgverzekeraars.

Ook in 2019 staan we voor u klaar!

particulier2
Particulieren

Keuzevrijheid en toch collectiviteitskorting

Met onderstaande vergelijkingstool kunt u zelf zorgverzekeringen vergelijken en eventueel afsluiten, maar u kunt ook onze adviseurs vragen naar een persoonlijk advies. Samen met alle andere klanten van Veldhuis Advies kunt u zo gebruik maken van collectiviteitskorting en toch een verzekering afsluiten bij de zorgverzekeraar van uw keuze.

werkgever2
Werkgever

Meer continuïteit door collectiviteit

U kunt uw medewerkers de mogelijkheid bieden zich collectief te verzekeren waarmee ze profiteren van een aantrekkelijke korting. Daarnaast zorgt u er voor dat ze in geval van ziekte verzekerd zijn van een goede zorg waardoor u langdurig verzuim wellicht kunt voorkomen.

Maak direct een afspraak Lees meer

Neem contact op


Advies Zorgverzekering

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld