Zorgverzekering Zwolle

Op zoek naar deskundig advies over uw zorgverzekering in Zwolle voor het nieuwe jaar? Veldhuis Advies is uw zorg verzekeringsadviseur!

Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied van verzekeringen weten wij precies welke zorgverzekering bij u past. Voor het nieuwe jaar 2018 veranderen er wederom een aantal zaken omtrent de zorgverzekering. Het is belangrijk dat u de juiste zorgverzekering kiest en zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, wat wij nog te veel zien bij veel gezinnen. Voor het afsluiten van een zorgverzekering in Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem en Wezep moet u bij Veldhuis Advies zijn.

zorgverzekering zwolle en Kampen

Waar moet u opletten bij het aanvragen van een zorgverzekering?

Bij het aanvragen van een zorgverzekering zijn er veel verschillende elementen waar u op moet letten. Voor ieder persoon is het vaak weer anders waar hij of zij het voordeel kan behalen. De basisverzekering is voor iedereen wettelijk verplicht en daarbij kunt u veel aanvullende verzekeringen kiezen.
Op het moment dat u vaak met spierklachten naar de fysiotherapie moet is het verstandig om hier een extra premie voor te betalen. Of een tandartsverzekering afsluiten op het moment dat u verwacht dat u veel naar de tandarts moet komend jaar.

Advies over uw zorgverzekering

Geen idee welke zorgverzekering u moet kiezen? Kom dan snel langs en wij van Veldhuis Advies helpen u graag bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Het is belangrijk om u goed te laten informeren, zowel online als offline. Lees u online in en vraag ook om advies van naasten of Veldhuis Advies. De verzekeringsadviseurs van Veldhuis Advies staan voor u klaar om al uw antwoorden te beantwoorden, zowel voor als na het afsluiten van een Zorgverzekering in Zwolle. Maar ook voor het afsluiten van een zorgverzekering in Kampen, zorgverzekering in IJsselmuiden, Zorgverzekering in Hattem of een zorgverzekering in Wezep staan wij voor u klaar.

Zorgverzekering in Zwolle afsluiten

Woonachtig in Zwolle en klaar om een zorgverzekering af te sluiten? Of wilt u meer informatie ontvangen over de soorten zorgverzekeringen? Neem contact op met Veldhuis Advies voor scherp en professioneel zorgverzekeringsadvies.

zorgverzekering zwolle advies

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld