Onze adviseurs | Veldhuis Advies

Onze adviseurs

Klanten over onze adviseurs

Wim Harderwijk

Ik dreigde door onwetendheid de dupe te worden van wet en regelgeving. Stefan Brouwer, adviseur particulieren van VeldhuisAdvies, heeft door bemiddeling dit voor mij afgewend. Persoonlijke en laagdrempelige communicatie, ouderwetse service in een hedendaags jasje, echt een top bedrijf.

Marian Wezep

Cor Stoop is duidelijk en heeft goed verstand van zaken en kon mij op al mijn vragen een goed en deskundig antwoord geven.

Cor Dronten

Veldhuis Advies in de persoon van Eric van Leeuwen gaat door waar anderen nog niet eens waren. Eerlijk advies en goede sparringpartner. Ik ben zeer tevreden over deze partner.

Efsun Harderwijk

Door Bert Sluijer vriendelijk en snel en duidelijk geholpen. Transparante medewerking.

Meir Amstelveen

De afgelopen tijd heeft Jeanine vd Leij mij een aantal keren te woord gestaan en mij geadviseerd. Haar houding was correct, to the point, vriendelijk en actief in meedenken en doen. Complimenten!

Wendy Epe

Wij zijn vol lof over Veldhuis Advies en -het mag gezegd worden- over Hans Onderdijk en Ad den Hollander in het bijzonder. Deze mensen hebben hun vak écht begrepen! Fijn dat ze nog bestaan!

H.C. Nieuwegein

Nicolien van der Sluis is vriendelijk en zeer zakelijk deskundig.

Peter Oldebroek

Wij hebben advies gekregen over onze hypotheek door Theo Hanekamp. Wij zijn snel, duidelijk en deskundig geholpen. Wij zijn hier zeer tevreden over.