Wie zijn wij | Veldhuis Advies

Zekerheid zonder zorgen

Wie zijn wij

Onze dienstverlening

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.

Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop. Dit spreekt ook uit onze missie en kernwaarden.

Missie


Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen.

Visie


Wij willen dit realiseren door medewerkers in staat te stellen de (financiële) zorgen van mensen weg te nemen en daarmee zekerheid voor hen te bieden.

Kernwaarden


Wij helpen mensen met onbezorgd leven en werken, door hen rust en zekerheid te bieden. Dat doen we omdat we een heldere ambitie hebben: iedereen (een beetje) gelukkiger maken.

Historie

VA foto 1
VA foto 2
Titel VA foto 3
VA foto 4

Henk Veldhuis startte in 1965, samen met zijn vrouw, Assurantiekantoor H.B. Veldhuis. In de eerste jaren runde hij het kantoor vanuit zijn woonkamer, dit kon goed want Veldhuis senior werkte bijna alle dagen buiten de deur. In 1978 verhuisde de familie naar de Zwolseweg 58, waar kantoor gehouden kon worden in de grote omgebouwde garage/schuur. Hemelsbreed is dit zo'n 200 meter van de Sportlaan, waar Veldhuis Advies nu gevestigd is.

Op 19-jarige leeftijd begint zoon Bob met een bijbaantje in het familiebedrijf. Met veel 'on the job' training en het behalen van vakdiploma's in de avond werd Bob Veldhuis al snel een vaste kracht in het bedrijf. Op 55-jarige leeftijd overlijdt Henk Veldhuis plotseling. Bob besluit de eenmanszaak Assurantiekantoor H.B. Veldhuis voort te zetten.

Het bedrijf groeit

Al snel werden de eerste medewerkers aangenomen: Herma Westerink in 1988 en Dick Vos in 1990, beiden nog altijd werkzaam bij Veldhuis Advies. Na 10 jaar werd Dick Vos medevennoot.

In 1991 werd het eerste assurantiebedrijf overgenomen, net als het kantoorgebouw aan de Vosbergerweg in Heerde. Het kantoor werd groots verbouwd; boven werd privé en beneden een kantoor voor 7 medewerkers. Voor elk onderdeel van het vak werd er minimaal één specialist in dienst genomen. In deze jaren maakte Veldhuis Advies een grote groei door. Er werd veel geïnvesteerd in kwaliteit en verdere professionalisering.

Veldhuis Advies en haar medewerkers

In de loop der jaren zijn er zo'n 15 overnames geweest. Op een enkele uitzondering na werd Veldhuis Advies door de verkoper benaderd en niet andersom. "Wanneer een voormalige concurrent jou vraagt om verder voor zijn klanten te willen zorgen, dan vind ik dat altijd weer een groot compliment" aldus Bob Veldhuis. Sinds 2005 is Veldhuis Advies gevestigd aan de Sportlaan 4a in Heerde, waar voldoende ruimte is voor de huidige 65 medewerkers.

Bob vertelt verder over het stimuleren van vitaliteit op de locatie: "We hebben hier in 2015 de principes van “Dynamisch Werken” ingevoerd, dat betekent onder andere meer beweging op het kantoor. Daarnaast is het ook belangrijk om gezonde voeding en duurzaamheid een basisonderdeel van je werk en levensstijl te maken." Lees hierover meer in onze blog: Veldhuis Advies in beweging.

Nu, 50 jaar later, is Veldhuis Advies één van de grootste organisaties in financieel advies in de regio. In een halve eeuw kocht Veldhuis Advies meer dan 100.000 financiële producten in bij meer dan 50 verschillende verzekeraars en banken voor de ruim 17.000 klanten uit de regio Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Harderwijk.

© Veldhuis Advies, 2016

Werken bij Veldhuis Advies?

Ben jij enthousiast geworden over onze vitale organisatie en wil je ons team graag komen versterken?
>> Lees hier meer over werken bij Veldhuis Advies.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld