Veldhuis ontvangt 4-sterren WFT-certificaat

Filter

Veldhuis ontvangt 4-sterren WFT-certificaat

Pensioenadviseur Zwolle

Wet Financieel Toezicht (WFT)

Financiële producten, zoals hypotheken, verzekeringen en pensioenen zijn vaak ingewikkeld. Dit komt niet alleen door verschillen in voorwaarden, maar ook doordat je er -als consument- niet dagelijks mee bezig bent. Daarnaast spelen vaak wet- en regelgeving een belangrijke rol bij financiële producten. Denk aan de regels rondom het belastingvoordeel bij een hypotheek of aanvullend pensioen.

Een financieel adviseur moet zich aan de eisen van de ‘Wet Financieel Toezicht’ (WFT) houden. Deze wet is opgesteld om consumenten te beschermen. Een adviseur die zich aan de eisen van deze wet houdt is vakbekwaam, heeft zijn processen goed op orde, is helder over zijn dienstverlening en zijn kosten en als belangrijkste: hij adviseert je een financieel product dat past bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Beoordeling van de advieskwaliteit

Veldhuis Advies laat deze advieskwaliteit periodiek door een extern onafhankelijk bureau vaststellen. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons goed zit!

Onlangs hebben we die advieskwaliteit opnieuw laten beoordelen. We zijn beoordeeld op een 9-tal kwaliteitskenmerken en een niet statistisch onderbouwde deelwaarneming op adviesdossiers. Op basis van het resultaat van dit onderzoek is geconstateerd dat Veldhuis Adviesgroep BV aan de gestelde eisen voldoet. En dat niet alleen; we hebben 4-sterren ontvangen voor onze dienstverlening, dat is zelfs Boven-WFT niveau! Op de punten Bedrijfsvoering en Financiele zekerheid scoorden we zelfs excellent!

Logo WFT certificeringRaamsticker

 

Meer informatie: www.wftcertificering.nl/consument

 

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld