Wft: Veldhuis Advies zeer betrouwbaar | Veldhuis Advies

Wft: Veldhuis Advies zeer betrouwbaar

Filter

Wft: Veldhuis Advies zeer betrouwbaar

Pensioenadviseur Zwolle

Wet Financieel Toezicht

Financiële producten, zoals hypotheken, verzekeringen en pensioenen zijn vaak ingewikkeld. Dit komt niet alleen door verschillen in voorwaarden, maar ook doordat u er -als consument- niet dagelijks mee bezig bent. Daarnaast spelen wet- en regelgeving vaak een belangrijke rol bij financiële producten. Denk aan de regels rondom het belastingvoordeel bij een hypotheek of aanvullend pensioen.

Een financieel adviseur moet zich aan de eisen van de ‘Wet Financieel Toezicht’ (WFT) houden. Deze wet is opgesteld om consumenten te beschermen. Een adviseur die zich aan de eisen van deze wet houdt is vakbekwaam en heeft zijn processen goed op orde. Daarnaast is hij helder over zijn dienstverlening en kosten. En belangrijker: hij adviseert u een financieel product dat past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Meer informatie: www.wftcertificering.nl/consument

Beoordeling van onze advieskwaliteit

Veldhuis Advies laat haar advieskwaliteit periodiek door een extern onafhankelijk bureau vaststellen. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons goed zit!

Onlangs hebben we die advieskwaliteit opnieuw laten beoordelen. We zijn beoordeeld op een 9-tal kwaliteitskenmerken en een niet statistisch onderbouwde deelwaarneming op adviesdossiers. Op basis van het resultaat van dit onderzoek is geconstateerd dat Veldhuis Adviesgroep BV aan de gestelde wft-eisen voldoet. En dat niet alleen; onze betrouwbaarheid scoort boven wft-niveau en onze nazorg scoort zelfs excellent!

Logo WFT certificering

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld