Webcam advies vanaf uw eigen bank? | Veldhuis Advies

Financieel advies

op een plek naar keuze

op een scherm naar keuze

webcam-advies

Financieel advies, gewoon vanaf uw bank!

Het houden van een adviesgesprek met uw adviseur was nog nooit zo eenvoudig! Vanaf uw eigen bank, bureau of keukentafel krijgt u via de pc, laptop of tablet een uitgebreid onafhankelijk advies over uw hypotheek, pensioen of verzekeringen. Ook kunnen wij een complete financiële planning met u doornemen via de webcam. Het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen op meerdere locaties dit gesprek te voeren! Bijvoorbeeld als u op kantoor bent en uw partner thuis wil meepraten.

En het hoeft niet alleen bij kijken en praten te blijven! De adviseur kan u tijdens het gesprek bijvoorbeeld allerlei handige documenten  laten zien (zoals het doorlopen van polisvoorwaarden) of samen met u een berekening maken.

Agenda-2-300x192

MAAK EEN WEBCAM AFSPRAAK

Voor aanvang van uw afspraak ontvangt u een telefoontje van onze adviseur, die u een sessie-code zal geven. Deze code vult u onderaan deze pagina in en de webcam-verbinding wordt automatisch tot stand gebracht. Hiervoor hoeft u dus geen ingewikkelde programma’s te downloaden. Het enige wat u nodig heeft is een pc, laptop of tablet met een (ingebouwde) microfoon en (ingebouwde) geluidsboxjes. U kunt er zelf voor kiezen of u ook gezien wilt worden, in dat geval dient uw apparaat voorzien te zijn van een (ingebouwde) webcam.

Klik hier om een webcam-afspraak te maken 

Veldhuis Advies

UW WEBCAM AFSPRAAK

Heeft u een afspraak voor webcam advies? De adviseur geeft u telefonisch een code door die u hieronder kunt invullen. Wanneer u op ‘meekijken’ klikt, kan het webcam advies beginnen!

Tip: Gebruik Google Chrome als webbrowser om deze afspraak te starten en zo soepel mogelijk te laten verlopen.