Veldhuis League4Kidz weer van start | Veldhuis Advies

Veldhuis League4Kidz weer van start

Filter

Veldhuis League4Kidz weer van start

League4Kidz

Iedere zaterdagmorgen is het sportcomplex van voetbalvereniging SEH even het centrum van voetballend Europa. De zes- en zevenjarigen gaan immers de velden weer op, voor hun eigen ´internationale´ Veldhuis League4Kidz. Zaterdag tien september begint voor de talenten het nieuwe seizoen.

De competitie is er speciaal voor de kinderen in de leeftijd van zes en zeven jaar. Elke zaterdagmorgen spelen ze van 9.00 tot 10.00 uur een eigen onderlinge competitie. De talenten van de Veldhuis League4Kidz, zowel jongens als meisjes, zijn verdeeld in vaste teams van maximaal vijf spelers. Iedere zaterdag spelen ze op een kwart veld twee wedstrijden van twintig minuten tegen elkaar. Elk team heeft een vaste begeleider, waardoor de jeugdleden in een vertrouwde omgeving voetballen. Iedereen voelt zich hierdoor al snel thuis.

Om de Veldhuis League4Kidz nóg interessanter te maken is er gekozen voor een internationaal karakter. In officiële clubtenues spelend kan het maar zo zijn dat je op dezelfde ochtend tegen Real Madrid en Liverpool speelt. En wie weet: misschien is SEH de basis voor een échte carrière bij één van deze clubs.

Interesse? Nieuwe leden zijn bij de Veldhuis League4Kidz altijd welkom en kunnen direct meedoen. Op woensdagmiddag is er, naast de wedstrijden op zaterdag, altijd een training van 17.00 tot 18.00 uur. Meld je vlak voor die tijd even bij één van de trainers en dan kun je direct meedoen.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld