Veldhuis Advies trotse partner Landstede Hammers Jeugdclinic | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies trotse partner Landstede Hammers Jeugdclinic

Filter

Veldhuis Advies trotse partner Landstede Hammers Jeugdclinic

Vorige week vond, na het uitstellen vanwege de coronamaatregelen, dan eindelijk de langverwachte Landstede Hammers Kerstclinic plaats! Sinds eind 2021 is Veldhuis Advies aan de Zwolse basketbalclub verbonden als kennispartner en sponsor van dit leuke event.

Tijdens deze bijzondere dag konden kinderen uit de regio genieten van een goed verzorgde basketbalclinic, gegeven door de coaches en trainers van Landstede. Zo leerden ze verschillende manieren om de bal te passen, op de basket te schieten en andere basketbaltechnieken. Aan het einde van de middag konden de kinderen zelfs tips krijgen van en spelen met de profs van het eerste team van de Landstede Hammers. De dag werd afgesloten met een klein toernooitje onder de aanwezige sporters. We hopen dat de kinderen een fantastische dag hebben gehad waarop ze lekker bezig konden zijn met sport en spel!

Voor een impressie van een eerdere clinic kunt u het onderstaande filmpje bekijken:

Maatschappelijke betrokkenheid

Sport, beweging en plezier staan zijn een essentieel onderdeel van vitaal zijn en blijven. Dat weten wij bij Veldhuis Advies. En dat is precies waarom wij maatschappelijke en sportieve initiatieven in de regio steunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse fundag voor jonge mantelzorgers, de Musical Awards bij Theater De Spiegel, sponsoring van sportactiviteiten voor kinderen met een autismespectrumstoornis, en nog veel meer.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld