Veldhuis Advies trakteert wekelijks op ontbijt | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies trakteert wekelijks op ontbijt

Filter

Veldhuis Advies trakteert wekelijks op ontbijt

Bob Veldhuis en Dick Vos over de Ontbijtactie van Veldhuis Advies

In 2018 laat Veldhuis Advies uit Heerde elke week een ontbijtje thuisbezorgen bij een gezin in de regio. “Helpen is één van onze kernwaarden. En dat gaat voor ons verder dan onze dagelijkse werkzaamheden,” vertelt Bob Veldhuis.

In 2016 heeft Veldhuis Advies 50 kinderwensen vervuld. “Ons 50-jarig jubileum was toen de aanleiding. De betrokkenheid van onze collega’s was enorm, iedereen hielp met het vervullen van de wensen. Een prachtige ervaring die veel mensen in de regio is bijgebleven,” aldus Bob Veldhuis, “ Na afloop van deze grote actie hebben we even de tijd genomen om alle indrukken te verwerken. Maar tegelijkertijd hebben we ook nagedacht hoe we vergelijkbare geluksmomentjes kunnen blijven creëren.”

Komend jaar bestaat Veldhuis Advies alweer 52 jaar, wat overeenkomt met het aantal weken in een jaar. “Zo ontstond het idee voor de ‘52-ontbijtjes’actie,” vertelt Dick Vos, commercieel directeur. “Mensen kunnen vanaf vandaag via onze website een familielid, kennis of gezin opgeven voor de ontbijtactie. Dit kan zijn omdat iemand ernstig ziek is, een zware tijd achter de rug heeft of gewoon omdat iemand jarig is of veel voor je betekend heeft. Eigenlijk komt iedereen in aanmerking. We hopen dat we voldoende aanmeldingen binnen zullen krijgen om elke week van 2018 een gezin te kunnen verrassen.”

“Wanneer de aanvraag wordt ingewilligd, stemmen we de dag en het tijdstip van bezorgen met de indiener van de aanvraag af. Zo kan het echt een verrassing blijven voor de ontvanger(s),” sluit Bob Veldhuis af.
Opgeven kan vanaf vandaag via www.veldhuisadvies.nl/ontbijtactie.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld