Veldhuis Advies sluit zich aan bij Hypokeur | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies sluit zich aan bij Hypokeur

Filter

Veldhuis Advies sluit zich aan bij Hypokeur

Head Rijtjeshuis

Veldhuis Advies kiest voor de franchiseformule Hypokeur. Met de toetreding van Veldhuis Advies zijn er 27 kantoren verspreid door heel Nederland aangesloten bij Hypokeur. Daarmee ligt Hypokeur op schema wat betreft haar groeiambitie om voor de jaarwisseling uit 30 aangesloten kantoren te bestaan.

Trots op toetreding

Dick Vos, directeur van Veldhuis Advies: ‘Ik vind de aansluiting van Veldhuis Advies bij Hypokeur eigenlijk heel vanzelfsprekend. Wij zetten ons al meer dan een halve eeuw in met het beste financiële advies voor onze klanten, zowel particulieren als ondernemers. Met de toetreding tot Hypokeur zijn wij in staat om onze onafhankelijke rol ook de komende vijftig jaar te blijven vervullen.’

Hypokeur vervult behoefte lokale adviseur en consument

Lodewijk van der Heijden, eigenaar van Hypokeur: ‘Ik ben bijzonder trots om een sterke, onafhankelijke partij als Veldhuis Advies welkom te mogen heten bij Hypokeur. De groei dit afgelopen jaar laat zien dat de introductie van een label als Hypokeur een daadwerkelijke behoefte vervult onder zowel onafhankelijke lokale adviseurs als consumenten. Consumenten hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun lokale adviseur en aan laagdrempelig advies toegespitst op hun eigen situatie.’ Hypokeur werd in september 2015 officieel gepresenteerd tijdens HypoVak.

logo_hypokeur

Hypokeur is een franchiseformule van CMIS Franchise (bekend van ‘De Hypotheekshop’ en ‘Huis & Hypotheek’) waarbij een advieskantoor franchisenemer kan worden van een landelijk bekend consumentenmerk. De oplossingen van Hypokeur bieden continuïteit en rendement. Via Hypokeur kan Veldhuis Advies  met name gebruik maken van een breed assortiment bij alle relevante geldverstrekkers en hypotheken met de beste voorwaarden aanbieden aan haar klanten.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld