Veldhuis Advies nieuwe partner van Kennispoort Regio Zwolle | Veldhuis Advies

Veldhuis Advies nieuwe partner van Kennispoort Regio Zwolle

Filter

Veldhuis Advies nieuwe partner van Kennispoort Regio Zwolle

Sinds maandag 27 januari 2020 is Veldhuis Advies uit Heerde partner van Kennispoort Regio Zwolle. Dick Vos (mede eigenaar en commercieel directeur Veldhuis Advies) en Netty Wakker (directeur Kennispoort Regio Zwolle) ondertekenden in Zwolle de samenwerkingsovereenkomst.

Waarom deze samenwerking?

Dick vertelt waarom Veldhuis Advies en Kennispoort Regio Zwolle goed bij elkaar passen: ”Net als Kennispoort Regio Zwolle zijn wij een regionale organisatie. Het zit in onze genen om ondernemers zoveel mogelijk te helpen en onze kennis te delen. Sterker, ‘helpen’ is naast ‘eerlijk’ en ‘professioneel’ een van onze kernwaarden.

Toen we in contact kwamen met Kennispoort Regio Zwolle op een netwerkbijeenkomst van Business Club Noord Veluwe waren we er snel uit: wij willen onderdeel uit maken van het netwerk van Kennispoort Regio Zwolle en ondernemers verder helpen.

Omdat we ruim 4.000 ondernemers als klant hebben, weten we heel goed wat er leeft. Juist daarom zijn we goed in staat om duurzame relaties te bouwen.”

Ondernemers continuïteit bieden

Dick vervolgt: “Veel ondernemers zijn echte vakmensen. Dag en nacht bezig met het runnen van hun bedrijf. We zien echter dat ‘risico’ een onderbelicht gebied is als het gaat over ondernemen. Of je nou net begint met je onderneming of je bent al even onderweg: íédere ondernemer loopt risico. Wij helpen ze met het in kaart brengen van deze risico’s. Dat gaat niet alleen over zakelijke (bedrijfs)risico’s. Juist ook de persoonlijke risico’s van een ondernemer bespreken we. Denk bijvoorbeeld aan advies over pensioen of aansprakelijkheid. Of wat als je als ondernemer ziek wordt? Hoe kom je dan aan je inkomen?”.

Eerste klant geholpen

Dick vertelt trots: “Via Lyanne Flikkenschild (adviseur bij Kennispoort) zijn we nu al in contact gekomen met een ontwerper uit Zwolle. Hij vroeg zich af hoe het was gesteld met zijn aansprakelijkheid en hoe hij zich kon verzekeren tegen ziekte. Dát soort vragen, dáár krijgen wij energie van. Het was zo’n leuk gesprek, ik weet zeker: die hebben we nu al verder geholpen. Gewoon, door eerlijk te zijn en hem keuzes voor te leggen. Als dat in dit tempo door gaat, zijn we heel tevreden.”

Over Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in de regio Zwolle bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld