Medewerkers Veldhuis Advies leggen bankierseed af | Veldhuis Advies

Medewerkers Veldhuis Advies leggen bankierseed af

Filter

Medewerkers Veldhuis Advies leggen bankierseed af

Bijna alle medewerkers van Veldhuis Advies hebben op dinsdag 19 mei de bankierseed afgelegd die sinds kort geldt voor medewerkers in de financiële sector. Zij deden dat als één van de eersten in Nederland. Zij beloven hiermee hun functie integer en zorgvuldig uit te voeren.

Vanaf 1 april 2015 is de bankierseed ook van toepassing op medewerkers met inhoudelijk klantcontact en medewerkers die het risicoprofiel van de onderneming wezenlijk kunnen beïnvloeden. Er is veel commotie rondom de bankierseed, maar de medewerkers van Veldhuis Advies zien het naast een verplichting als een eer om de eed te mogen afleggen. Een aantal deelnemende medewerkers was niet verplicht om mee te doen, maar deed het uit verantwoordelijkheidsbesef. ‘We zijn bewust van onze belangrijke rol in de maatschappij. Het voelt niet als een verplichting maar als een eer, dat we een beroep uitoefenen dat zo belangrijk wordt gezien dat we hiertoe een eed mogen afleggen’, aldus een medewerker van Veldhuis Advies.

Mevrouw drs. W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, Burgemeester te Heerde, opende de avond met te vertellen over hoe belangrijk integriteit is in de financiële sector. Ze gaf de medewerkers van Veldhuis Advies mee dat integer zijn iets is wat je mag uitspreken en trots op mag zijn.

Op het moment van eedaflegging was de saamhorigheid goed voelbaar. Eensgezind beloofden/zworen de medewerkers dat ze onder andere, de functie integer zullen uitoefenen, zorgvuldig afwegingen zullen maken tussen alle belangen en het belang van de klant altijd centraal stellen, geheim zullen houden wat wordt toevertrouwd en geen misbruik te maken van de kennis.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld