Vacature Volmacht medewerker

Filter

Vacature Volmacht medewerker

Veldhuis

Veldhuis Verzekeringen (statutair Unipolis B.V.) heeft van verschillende grote verzekeraars het vertrouwen gekregen om zelf nieuwe verzekeringen in de volmacht te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen.

Door de intensieve samenwerking tussen Veldhuis Verzekeringen als volmacht bedrijf enerzijds en Veldhuis Advies als financiële dienstverlener anderzijds, kan er effectiever worden gewerkt en zo meerwaarde voor onze klanten gecreëerd worden. Bovendien zijn wij hierdoor in staat maatwerk te leveren aan zowel particulieren, als ondernemers en werkgevers. Zo hebben we diverse pakketten (ofwel “Zekerplannen”) ontwikkeld die zich kenmerken door uitstekende voorwaarden tegen een concurrerende prijs.

Wegens groei binnen ons volmacht bedrijf Veldhuis Verzekeringen zij wij op zoek naar een:

Volmacht medewerker

(fulltime)

 

Wat houden de werkzaamheden in?

Als volmacht medewerker voer je werkzaamheden uit die betrekking hebben op het beheer van de volmacht administratie.

In deze functie controleer je het offerte-, acceptatie- en schadetraject, waardoor deze processen voldoen aan de eisen van de verzekeraars. Hiermee ben je een belangrijke spil in ons volmacht bedrijf. Daarnaast bied je ondersteuning bij het doorvoeren van premie- en voorwaardenaanpassingen.

Bij het beheren van de volmacht administratie hoort tevens het opmaken van polissen en het verwerken van de automatische verlengingen (prolongatie) van de verzekeringen die bij ons afgesloten zijn. Dit is een maandelijks terugkomend proces, waarbij het erg belangrijk is dat alle voorwaarden actueel zijn en alle verzekeringsstukken voor elke relatie kloppend gemaakt en tijdig verstuurd worden.

Verder ben je verantwoordelijk voor het opschorten of royeren van polissen in geval van wanbetaling en ondersteun je het acceptatieteam bij het verwerken van de jaarlijkse naverrekeningen van bedrijfsmatige verzekeringen.

In deze functie werk je nauw samen met de collega’s van het team volmacht beheer, maar je hebt ook veel contact met onze acceptanten. Daarnaast is er regelmatig afstemming met de collega’s van ons intermediairbedrijf Veldhuis Advies. In totaal werken er ruim 75 medewerkers op onze locatie in Heerde.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent stressbestendig en werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen: Op basis van de beschikbare informatie kun jij de juiste en realistische conclusies trekken en risico’s beoordelen.
  • Je weet op de juiste wijze prioriteiten te bepalen.
  • Je hebt een Mbo-opleiding en enige jaren relevante werkervaring.
  • Je beschikt over het Wft diploma Schade Zakelijk, of je bent bereid deze te halen.
  • Je hebt ervaring met het assurantiesysteem ANVA.

Wat bieden wij jou?

Veldhuis Verzekeringen is een professioneel en groeiend bedrijf dat beschikt over volmachten voor diverse branches van 10 verschillende verzekeraars. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Bij Veldhuis Verzekeringen geloven we in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met de medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant is uitgerust met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Ook duurzame inzetbaarheid is een groot thema: we bieden o.a. een premievrije pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij daarnaast een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider Erwin Braak (volmacht manager) via tel. 0578 – 699 797.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 60 medewerkers. We mogen 15.000 particulieren en 2.500 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • velden met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen