Vacature: Verzekeringsadviseur MKB

Filter

Vacature: Verzekeringsadviseur MKB

Bij Veldhuis Advies ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten!

Als topspeler in de regionale markt mogen we maar liefst 4.000 zakelijke relaties tot onze klantenkring rekenen. Het merendeel hiervan betreft MKB relaties. Jouw taak is om hen zo goed mogelijk te helpen met al hun verzekeringsvragen. Jij weet de complexe verzekeringen en voorwaarden te vertalen naar een interessant aanbod, waardoor klanten overtuigd worden dat ze gewoon goed verzekerd zijn. Zonder fratsen. Dat is wat wij belangrijk vinden en daar helpen we onze klanten elke dag mee.

Elk bedrijf is anders, geen dag hetzelfde!

Van bedrijfsbus tot bezorgfiets, van boerenschuur tot nieuwbouwpand, van eerste medewerker aannemen tot nieuwe bedrijfsactiviteiten. Jij helpt jouw klanten dagelijks door financiële zekerheid te bieden, zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Je treedt niet alleen op als adviseur, maar ook als vraagbaken op het gebied van preventie. Je vindt het leuk om duurzame relaties op te bouwen met bestaande klanten. Maar je weet ook nieuwe klanten aan te trekken en te overtuigen van ons unieke aanbod. Je staat relaties persoonlijk te woord, zowel telefonisch als digitaal. Het is daarbij belangrijk dat je je goed kunt inleven in de situatie van de klant. Ook nodig je relaties uit op kantoor om hun verzekeringspakket door te nemen of stap je (incidenteel) in de auto naar de klant toe. Jouw portefeuille zal voornamelijk bestaan uit startende ondernemers, zzp’ers en kleinere MKB’ers.

Jij brengt alle risico’s van de klant en ons aanbod samen.

Als verzekeringsadviseur inventariseer je alle risico’s die een klant loopt en vind je het leuk om het beste aanbod uit de markt hierbij te zoeken. Omdat Veldhuis Advies van maar liefst 11 verzekeraars het vertrouwen heeft gekregen om namens hen verzekeringen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen, kunnen we onze klanten een uniek pakket aanbieden dat het beste aanbod uit de markt combineert, toegespitst op de persoonlijke situatie van de ondernemer en zijn bedrijf! Daarnaast kunnen we hierdoor snel schades afhandelen en zelf de administratie afwikkelen. Zo leer je ook offertes te maken, aanvragen en wijzigingen in behandeling te nemen en bewaak je de verwerking door de verzekeraars.

Wat wij van jou verwachten?

Een grote bak enthousiasme! Je bent naast commercieel ook erg sociaal. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en je bent oplossingsgericht. Maar je kunt ook efficiënt en nauwkeurig werken. Je vindt het leuk om de beleving van de klant voorop te zetten in alle vormen van moderne communicatie en je bent niet bang om jouw kennis (online) te delen. Uiteraard kun jij je ook helemaal vinden in onze kernwaarden: helpen, professioneel, eerlijk. Belangrijk is dat je kennis hebt van zowel zakelijke als particuliere verzekeringsproducten. Je hebt de Wft-diploma’s basis en schade particulier behaald. En je bent bereid ook Wft schade zakelijk en inkomen snel te halen, als je deze nog niet op zak hebt. Het is een voordeel als je jouw eerste werkervaring(en) in de branche al hebt gehad en je hierbij ook al eens met ANVA en maatschappij-premieberekeningsprogramma’s hebt gewerkt.

Wat jij van ons mag verwachten?

Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich continu te ontwikkelen en verder te leren. Naast dat wij allen permanent actueel blijven, zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke aanvullende zorgverzekering en een premievrije pensioenregeling! Uiteraard krijg je een goed salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

Onze visie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kun je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook eten we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack!

Reageer vandaag nog!

Je komt in ieder geval te werken in een enthousiast team, dat jou graag leert kennen!
Reageer daarom zo snel mogelijk en stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@veldhuisadvies.nl

Onze sollicitatieprocedure? Als het klikt, zit het goed!

Liever eerst nog wat meer info?

Bel onze operationeel directeur Nadja Geers via tel. 0578-699789.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld