Vacature Senior volmacht medewerker

Filter

Vacature Senior volmacht medewerker

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je analytisch sterk en heb je ervaring in de verzekeringsbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens groei binnen ons volmacht bedrijf Veldhuis Verzekeringen zijn wij op zoek naar een:

Senior volmacht medewerker
(32-40 uur)

WIE ZIJN WIJ?

Veldhuis Verzekeringen, het volmacht bedrijf van Veldhuis Advies in Heerde, accepteert namens verschillende (grote) verzekeraars nieuwe verzekeringen, maakt polissen op en handelt schades af. Op deze manier kunnen we als financiële dienstverlener effectiever werken en meerwaarde voor onze klanten creëren. Bovendien zijn wij hierdoor in staat maatwerk te leveren aan zowel particulieren, als ondernemers en werkgevers. Zo kennen wij diverse pakketten (zoals het Combi Zekerplan en Bedrijven Zekerplan) ontwikkeld die zich kenmerken door uitstekende voorwaarden tegen een concurrerende prijs.

Wat houden de werkzaamheden in?

Als senior volmacht medewerker voer je werkzaamheden uit die betrekking hebben op het beheer van de geautomatiseerde volmacht administratie. Je regelt nieuwe producten in en doet aanbevelingen ter verbetering van bestaande producten. Daarnaast coördineer je collectieve omzettingen naar of binnen onze volmacht en voer je premie- en/of voorwaardenaanpassingen door.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor auditors van verzekeraars. Je controleert of het offerte-, acceptatie- en schadetraject voldoen aan de eisen van de verzekeraars. Je onderhoudt het procedurehandboek en bent medeverantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de hieruit voortvloeiende taken op het gebied van kwaliteitscontroles en financiële analyses.

Je werkt nauw samen met de collega’s van het team volmacht beheer, maar je hebt ook veel contact met onze acceptanten. Daarnaast is er regelmatig afstemming met de collega’s van ons intermediairbedrijf Veldhuis Advies. In totaal werken er ruim 75 medewerkers op onze locatie in Heerde.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent stressbestendig en werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen: op basis van de beschikbare informatie kun jij de juiste en realistische conclusies trekken en risico’s beoordelen.
  • Je beoordeelt argumenten op hun inhoudelijke waarheid en houdt gedisciplineerd vast aan het gestelde doel.
  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau en enige jaren relevante werkervaring.
  • Je beschikt over het Wft diploma Schade Zakelijk en het diploma Gevolmachtigd Agent.
  • Ervaring met het assurantiesysteem ANVA is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie die beschikt over schade- en inkomensvolmachten voor diverse branches van 10 verschillende verzekeraars. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Wij geloven in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met onze medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant werkt met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Daarnaast bieden we ook een premievrije collectieve pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe volmacht collega Wim Buter via tel. 0578 – 699 797.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • velden met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen