Vacature: relatiebeheerder grootzakelijk

Ben jij een relatiebeheerder pur sang? Sta jij onze relaties elke dag met een glimlach (telefonisch) te woord? Heb jij kennis van complexe bedrijfsmatige en werknemersverzekeringen? En wil jij graag bij een regionale speler werken, die het geluk en de gezondheid van haar klanten én medewerkers voorop zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Relatiebeheerder voor onze grootzakelijke relaties

binnendienst

(32-40 uur)

 

Wat ga jij doen?

In deze functie ben je samen met een buitendienstadviseur verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van duurzame relaties binnen ons grootzakelijke klantenbestand. Naast het persoonlijk, telefonisch en schriftelijk beantwoorden van uiteenlopende vragen van relaties, verwerk je bezoekverslagen van de buitendienstadviseur. Je vraagt offertes op, neemt nieuwe aanvragen, wijzigingen en naverrekeningen in behandeling en bewaakt de verwerking door verzekeraars. Een accurate administratie hiervan in ons systeem is een belangrijk aspect van de functie.

Als kenner op het gebied van bedrijfsmatige schade- en werknemersverzekeringen ben je alert op wijzigingen in de verzekerde hoedanigheden en bijkomende risico’s. Je informeert en adviseert relaties proactief over voor hen relevante zaken, waar nodig in tweespraak met de buitendienstadviseur. Naast de buitendienstadviseurs ondersteun je de collega relatiebeheerders grootzakelijk. Je werkt nauw samen met de acceptanten van ons volmacht-bedrijf Veldhuis Verzekeringen. Tevens behoort het adviseren van de bij de grootzakelijke relaties behorende ondernemers op het gebied van hun privé schadeverzekeringen tot het takenpakket.

 

Wat verwachten wij van jou?

Bij Veldhuis Advies streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Dit doen we met professionele medewerkers die eerlijk advies geven en klanten graag willen helpen. Naast deze intrinsieke waarden beschik jij over:

  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Inlevingsvermogen, een klantgerichte instelling en commercieel inzicht.
  • De vaardigheden om efficiënt en nauwkeurig te werken.
  • Minimaal een MBO-opleiding en de Wft-diploma’s Adviseur schadeverzekering zakelijk en inkomen met de bereidheid om permanent actueel te blijven.
  • Enige jaren relevante werkervaring.
  • Kennis van relevante verzekeringsvoorwaarden en –premies.
  • Ervaring met het assurantiesysteem ANVA strekt tot de aanbeveling.

Wat bieden wij jou?

Bij Veldhuis Advies geloven we in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met de medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant is uitgerust met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Ook duurzame inzetbaarheid is een groot thema: we bieden o.a. een premievrije pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij daarnaast een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider Betty Kruidhof via tel. 0578 – 699 771.

 

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.