Vacature Pensioenadviseur | Veldhuis Advies

Vacature Pensioenadviseur

Filter

Vacature Pensioenadviseur

Op het gebied van pensioenen in Nederland gaat er de komende jaren het nodige veranderen. De Wet Toekomst Pensioen zal ons en onze klanten doen gaan realiseren dat advies en communicatie over pensioenen nog belangrijker wordt! Vind jij het leuk om werkgevers, ondernemingsraden en werknemers bij te staan bij het advies en communicatie over (collectief) pensioen? Help jij graag mee aan het realiseren van de toekomstplannen van onze klanten? En ben jij communicatief en analytisch sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Adviseur collectief pensioen (fulltime)

Jij communiceert op een duidelijke en eenvoudige manier
Wij zijn opzoek naar een adviseur collectief pensioen die in staat is de complexe pensioenmaterie in begrijpelijke taal te verwoorden. Want bij Veldhuis Advies werken wij onder het motto: “als je iets niet eenvoudig kunt uitleggen, heb je het zelf niet begrepen”. Als adviseur collectief pensioen maak je richting jouw klanten (bestaande en nieuwe) de vertaalslag van wensen, behoeften en wetgeving naar een passende pensioenoplossing. Daarna help je hen bij het zoeken van de juiste pensioenuitvoerder, om vervolgens over te gaan tot de implementatie van de (nieuwe) pensioenregeling.

Jij begeleidt pensioenvraagstukken van A tot Z
Als adviseur collectief pensioen ben je verantwoordelijk voor een goede inventarisatie, om vervolgens samen met je collega’s op de binnendienst de juiste analyse te maken. Vanuit de analyse wordt het advies vormgegeven en ben jij diegene die het advies aan onze klanten presenteert. Bij de implementatie van de pensioenregeling zal jij eventueel samen met je collega’s de geadviseerde pensioenregeling aan de deelnemers communiceren. Nadat je de nieuwe regeling geïmplementeerd hebt, zal deze door ons in beheer worden genomen. Ook daarin heb jij een belangrijke rol. Jouw kennis en ervaring, maar ook jouw praktische insteek, zorgen ervoor dat je samen met de binnendienst adviseurs de klant ontzorgt. Je draagt bij aan het behoud van bestaande klanten door een correcte afwikkeling van procedures en tijdige informatieverstrekking, waardoor onze klanten het gemak en vertrouwen van onze dienstverlening ervaren.

Je bent een echte teamspeler
Je werkt in een team met andere specialisten. Zo maken financieel planners, hypotheekadviseurs, AOV- en inkomensspecialisten onderdeel uit van het team. In de dagelijkse praktijk zul je echter het meest samenwerken met de adviseurs en administratieve ondersteuners in het subteam collectief pensioen. In totaal werken er ruim 80 medewerkers bij Veldhuis Advies. Zo heb je ook regelmatig contact met de bedrijfsadviseurs op het gebied van schadeverzekeringen.

Wat wij van jou verwachten?

  • Belangrijk is dat je communicatief sterk en klantgericht bent. Ook ben je praktisch en proactief ingesteld. Je werkt efficiënt en nauwkeurig en je bent stressbestendig.
  • Je werkt op HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt je diploma WFT Pensioen, eventueel aangevuld met WFT Inkomen.
  • Het is een pré als je een aanvullende kwalificatie hebt, zoals RPA, RPC, BPLA, MPLA.

Wat jij van ons mag verwachten?

Veldhuis Advies is een professioneel en groeiend bedrijf dat hoogwaardig financieel advies biedt. We stellen onze medewerkers daarbij in staat om financiële zekerheid te bieden aan onze klanten op een eerlijke en professionele manier. We hebben een hechte en platte organisatie met korte lijnen. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid permanent actueel te blijven en zich verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke, premievrije pensioenregeling! Uiteraard krijg je een goed salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

Vitaliteit en werkgeluk vinden wij belangrijk
Onze missie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kun je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook lunchen we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack!

Hybride werken is de nieuwe standaard
Je krijgt een laptop en een headset ter beschikking gesteld. Hiermee ben je in staat om flexibel te werken. Deels thuis en deels op kantoor is bij ons dan ook geen probleem en inmiddels de standaard. Er is ook budget beschikbaar voor het inrichten van jouw thuiswerkplek.

Reageer vandaag nog!

Stuur jouw (LinkedIn) CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl . We hopen zo snel mogelijk de eerste gesprekken te voeren.

Liever eerst nog wat meer informatie?
Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider en directeur Thom Dijkstra via tel.0578–211 001.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld