Vacature: Medior content marketeer | Veldhuis Advies

Vacature: Medior content marketeer

Filter

Vacature: Medior content marketeer

Bij Veldhuis Advies maakt jouw content echt het verschil!

Jouw missie: Verzekeringen makkelijk en inzichtelijk maken. Dit doe je door het schrijven van blogs, het maken van vlogs, het posten op social media en het versturen van mailingen. Je organiseert webinars en maakt visuele presentaties. Daarnaast heb jij een sterke focus op online communicatie, zodat we met jouw teksten onze website eigentijds maken en goed vindbaar zijn op Google.

Jij bent een initiatiefrijke teamspeler

Uiteraard krijg je de hulp van onze ervaren adviseurs die inhoudelijk alles weten van verzekeringen. Het is daarom niet erg als je nog weinig verzekeringskennis hebt, maar je moet het wel leuk vinden om je telkens weer te verdiepen in uiteenlopende, financiële onderwerpen en om de actualiteiten te volgen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief: je draagt onderwerpen aan, bedenkt zelf de campagnes en bepaalt de uitstraling, uiteraard binnen de grenzen van de huisstijl. Je werkt daarbij nauw samen met jouw directe collega, die senior marketeer is. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de hele marketing en communicatie binnen Veldhuis Advies.

Jij kan klanten overtuigen met jouw content

De content die je maakt, moet afgestemd worden op verschillende doelgroepen. Hierbij hebben we vooral de focus op ondernemers en werkgevers. Je gaat dus veel aan de slag met content voor bedrijfsmatige verzekeringen. Een paar onderwerpen die nu spelen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kunnen we het risico van Cybercriminaliteit het beste onder de aandacht brengen bij ondernemers?
  • Hoe maken we pensioen makkelijk en interessant voor de medewerkers van onze klant?
  • Hoe kunnen we duurzame inzetbaarheid en het terugdringen van ziekteverzuim aantrekkelijk maken voor werkgevers?

De kennis hebben we in huis, het is jouw taak om het eenvoudig leesbaar, interessant en leuk te maken en te zorgen dat het ook echt gezien en gelezen wordt. Jij bent daarmee verantwoordelijk voor het creëren van een online merk-waardige en klantvriendelijke ervaring.

Weet jij gas te geven?

Naast de zakelijke doelgroep, hebben wij ook een bijzondere propositie voor particuliere motorrijders. We ontwikkelen hierin een geheel nieuw en uniek concept in de markt. De communicatie hierover moeten we nog uitdenken en hier is een grote rol voor jou weggelegd als je affiniteit hebt met deze doelgroep. Een hele leuke uitdaging om ons van 0 naar 100 te brengen!

Wat wij van jou verwachten?

  • Een grote dosis enthousiasme! Als basis heb je een HBO opleiding richting communicatie, moderne media of marketing gevolgd. En je hebt enkele jaren ervaring in marketing of communicatie gerelateerde functies. Het is een pré als motorrijden jouw hobby is of interesse heeft.
  • Je bent naast creatief ook commercieel. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Maar je kunt ook efficiënt, geordend en nauwkeurig werken. Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes.
  • Belangrijk is dat je kennis hebt van social media en programma’s als Photoshop, Illustrator, Première of vergelijkbaar. En van Word, Excel, PowerPoint, etc.
    Kennis van WordPress, Mailchimp en Google (SEO) is een voordeel.

Wat jij van ons mag verwachten?

Bij Veldhuis Advies krijgen alle vaste medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en verder te leren. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke aanvullende zorgverzekering en een premievrije pensioenregeling! Uiteraard krijg je een goed startsalaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

En verder…

Onze missie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kun je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook lunchen we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack! Momenteel werken we veel thuis en dit zal ook mogelijk blijven als de Corona-crisis straks voorbij is.

Reageer vandaag nog!

Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Stuur dan jouw motivatie en CV direct naar vacatures@veldhuisadvies.nl. Ook jouw LinkedIn profiel of persoonlijke portfolio-website bekijken we graag.
We hopen zo snel mogelijk de eerste gesprekken te voeren.

Liever eerst nog wat meer info?

Stel jouw vraag aan je nieuwe directe collega Marieke Pischkur via tel. 0578-699795.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld