Vacature: Junior Content Marketeer

Filter

Vacature: Junior Content Marketeer

Bij Veldhuis Advies maakt jouw content echt het verschil!

Content is King! En daar geloven wij bij Veldhuis Advies heilig in. De stoffige verzekeringsmarkt kan wel een oppepper gebruiken! Verzekeringen moeten makkelijk en leuk worden gemaakt. Het is dan ook een groot voordeel als jij –net als de meeste klanten- nog helemaal geen verzekeringskennis hebt.

Jij weet klanten te overtuigen.

Als topspeler in de regionale markt hebben wij maar liefst 18.000 particulieren en 4.000 bedrijven en ondernemers als klant. Onze content moet dus afgestemd worden op verschillende doelgroepen. Jij weet complexe verzekeringen en voorwaarden te vertalen naar een interessant en pakkend aanbod. Zo verkopen we geen verzekeringen, maar we helpen mensen bij het zeker stellen van hun liefste bezit en grootste wensen. Zodat zij met een gerust hart kunnen samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, bedrijf starten, personeel aannemen… en ga zo maar door.

De beleving van de klant staat voorop bij alles wat je doet.

Je kunt je goed inleven in de beleving van de klant en je vindt het leuk om jezelf te verdiepen in allerlei onderwerpen. Al deze input weet jij in correct Nederlands op te schrijven en het ook nog zeer aansprekend te maken. Jouw focus is het creëren van een online merkwaardige en klantvriendelijke ervaring. Dit kun je doen door passende content te maken: teksten schrijven (blogs), grafische vormgeving (afbeeldingen en story’s), video’s opnemen en editen (vlogs). De kennis hebben we in huis, het is jouw taak om het eenvoudig leesbaar, interessant en leuk te maken en te zorgen dat het ook echt gelezen wordt.

Wat jij dagelijks gaat doen?

Naast het creëren van allerlei soorten content hoort het beheren van de website en social media kanalen en het versturen van e-mailnieuwsbrieven tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Ook adviseer jij collega’s en de directie over de manier waarop wij klanten het beste kunnen benaderen. Bijvoorbeeld bij ingewikkelde zaken of slecht nieuws. Maar ook bij alledaagse brieven of campagnes.

Wat wij van jou verwachten?

Een grote bak enthousiasme! Je bent naast creatief ook commercieel. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Maar je kunt ook efficiënt en nauwkeurig werken. Belangrijk is dat je kennis hebt van moderne media en programma’s als Photoshop, Illustrator, Première, Word, Excel, PowerPoint, etc. Kennis van WordPress, Mailchimp en Google (SEO) is een voordeel, maar kunnen we je anders ook bijleren.

Wat jij van ons mag verwachten?

Bij Veldhuis Advies krijgen alle medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en verder te leren. Je kunt evenementen en seminars bezoeken in jouw vakgebied. En er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke aanvullende zorgverzekering en een premievrije pensioenregeling! Uiteraard krijg je een goed startsalaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

En verder…

Onze visie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kun je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook eten we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack! Regelmatig worden er VRIMIBO’s georganiseerd. En onze personeelsuitjes zijn altijd episch! Zo gingen we onlangs naar Berlijn en Leuven.

Geen eigen vervoer? Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Apeldoorn of Zwolle.

Reageer vandaag nog!

Je gaat samenwerken met onze marketingdame die jou graag zo snel mogelijk leert kennen! Na een korte inwerkperiode word je gelijk in het diepe gegooid. Ga het allemaal maar regelen. Je krijgt de kans om te laten zien wie je bent en wat je waard bent. Een leuke uitdaging dus!

Stuur jouw motivatie en CV direct naar vacatures@veldhuisadvies.nl. Onze sollicitatieprocedure? Als het klikt, zit het goed!

Liever eerst nog wat meer info?

Bel onze operationeel directeur Nadja Geers via tel. 0578-699760.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld