Vacature Financieel planner (tijdelijk)

Filter

Vacature Financieel planner (tijdelijk)

Vind jij het leuk om dagelijks onze klanten te helpen met hun financiële vraagstukken? Weet jij als geen ander de toekomstdromen van onze klanten in een gedegen financieel plan te gieten? Ben jij communicatief en analytisch sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens vervanging van een collega met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een:

Financieel planner
(32-40 uur)

Wat houden de werkzaamheden in?

Als financieel planner heb je kennis van financiële producten en begeleid je klanten bij het inzicht krijgen in financiële vraagstukken als: met pensioen gaan, een huis kopen, vermogen opbouwen, overlijden of arbeidsongeschikt raken. Je bent verantwoordelijk voor het maken van financiële planningen en het klantcontact hierover, het verwerken van wijzigingen in onze backoffice systemen, het aanvragen van offertes en het maken van berekeningen en product-marktvergelijkingen.

Je werkt nauw samen met jouw collega’s uit het team Financiële Planning, zoals de hypotheek- en pensioenadviseurs en mede-financieel planners. Maar je hebt ook veel contact met collega’s van de teams Particulieren en Bedrijven. In totaal werken er ruim 75 medewerkers bij Veldhuis Advies op onze locatie in Heerde.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt inlevingsvermogen en je bent klantgericht.
  • Je bent praktisch en proactief ingesteld.
  • Je bent stressbestendig en werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je hebt een afgeronde Hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis en ervaring van financiële producten en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
  • Je beschikt over het diploma Adviseur Vermogen en Adviseur Inkomen.
  • Ervaring met de systemen Figlo en Finix is een pré.
  • Je heb aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie die beschikt over schade- en inkomensvolmachten voor diverse branches van 10 verschillende verzekeraars. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Wij geloven in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met onze medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant werkt met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Daarnaast bieden we ook een premievrije collectieve pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider Jenny Vosselman via tel. 0578 – 699 769.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • velden met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen