Vacature Applicatiebeheerder

Filter

Vacature Applicatiebeheerder

Vacature applicatiebeheerder

Heb jij een passie voor ICT-beheer en innovatie? Ben jij zowel communicatief als analytisch sterk? En vind jij het leuk om midden in de organisatie te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens groei binnen ons bedrijf zoeken wij uitbreiding met een:

Applicatiebeheerder
(32-40 uur)

Wat houden de werkzaamheden in?

Als applicatiebeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van al onze kantoorautomatiseringssystemen en het beheer van ons netwerk. Je onderhoudt nauw contact met de externe partij waaraan we ons netwerkbeheer hebben uitbesteed. Deze partij is primair verantwoordelijk voor het functioneren van het ICT-netwerk en de daarop aangesloten systemen. Je wordt geïnformeerd in geval van storingen van het netwerk en je bent medeverantwoordelijk voor de adequate oplossing hiervan en de beveiliging van onze systemen. Je zorgt er tevens voor dat dit intern duidelijk gecommuniceerd wordt.

Daarnaast werk je mee aan de implementatie van ICT-innovaties van onze assurantiesystemen ANVA en AWI. Het is belangrijk dat onze werknemers optimaal gebruik kunnen maken van deze systemen waar onze hele (polis)administratie en klantbeheer in wordt gedaan. Dit maakt dat jij midden in onze onderneming staat.

Ook help je bij het onderhouden van onze systemen in bredere zin. Je analyseert vraagstukken en vertaalt de wensen van je collega’s in functionele oplossingen binnen de systemen. Daarnaast bied je ondersteuning aan de intern systeembeheerders bij het verrichten van hun werkzaamheden, zoals het maken van rapportages en dashboards. En ondersteun je hen bij projecten zoals bijvoorbeeld intranet, privacy, nieuwe telefonie en migratie van Windows.

Naast de nauwe samenwerking met jouw ICT-collega’s, werk je veel samen met de collega’s van ons volmacht bedrijf Veldhuis Verzekeringen en is er regelmatig afstemming met de collega’s van ons intermediair bedrijf Veldhuis Advies en onze inhouse arbodienst NLG Arbo. In totaal werken er ruim 75 medewerkers op onze locatie in Heerde.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent stressbestendig en werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je hebt een praktische, proactieve instelling en een gestructureerde werkhouding.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen: Op basis van de beschikbare informatie kun jij de juiste en realistische conclusies trekken en risico’s beoordelen.
  • Je bent een gemotiveerde teamspeler met goede contactuele eigenschappen.
  • Je hebt kennis van databases (bijvoorbeeld MsSQL/MySQL/Access).
  • Je beschikt over uitstekende kennis van Microsoft Office (met name Outlook, Excel).
  • Ervaring met assurantiesystemen ANVA en AWI is een pré.
  • Je hebt Hbo werk & denkniveau.
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie die beschikt over schade- en inkomensvolmachten voor diverse branches van 10 verschillende verzekeraars. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Wij geloven in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met onze medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant werkt met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Daarnaast bieden we ook een premievrije collectieve pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Deze functie betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe collega Jurgen Blankenstijn via tel. 0578 – 699 775.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • velden met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen