Vacature ANVA applicatiebeheerder

Filter

Vacature ANVA applicatiebeheerder

Veldhuis

Weet jij interne vraagstukken te vertalen naar concrete ICT-oplossingen in ANVA? Heb jij ervaring in de verzekeringsbranche? En heb jij een sterk analytisch vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens groei binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

ANVA applicatiebeheerder
(32-40 uur)

Wat houden de werkzaamheden in?

Als ANVA applicatiebeheerder ben je een belangrijke spil in ons bedrijf. Het assurantiesysteem ANVA wordt gebruikt voor de volledige (polis)administratie en klantbeheer van onze verzekeringsklanten, zowel voor ons advieskantoor, als voor ons volmacht bedrijf Veldhuis Verzekeringen. Dit betekent dat er een grote verantwoordelijkheid is voor de applicatiebeheerder om dit systeem te beheren, onderhouden en optimaliseren. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze interne systeembeheerders.

Als ANVA applicatiebeheerder denk je mee over de implementatie van nieuwe oplossingen en innovaties. Je zorgt ervoor dat de medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van het systeem. Je analyseert vraagstukken en vertaalt de wensen van je collega’s in functionele oplossingen binnen ANVA. Hierbij verlies je het grotere (ICT)plaatje en werkwijzen niet uit het oog. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de interne systeembeheerders bij het verrichten van overige ICT werkzaamheden binnen onze organisatie, bijvoorbeeld bij gebruikersondersteuning en bij projecten als intranet en webapplicaties.

Je werkt nauw samen met onze intern systeembeheerders. Zij zijn verantwoordelijk voor het operationeel houden van alle kantoorautomatiseringssystemen en het beheer van ons hele netwerk. Ze houden nauw contact met de externe partij waaraan we ons netwerkbeheer hebben uitbesteed. Deze partij is primair verantwoordelijk voor het functioneren van het ICT-netwerk en de daarop aangesloten systemen.

Daarnaast werk je veel samen met de collega’s van ons volmacht bedrijf Veldhuis Verzekeringen en is er regelmatig afstemming met de collega’s van ons intermediair bedrijf Veldhuis Advies. In totaal werken er ruim 75 medewerkers op onze locatie in Heerde.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent stressbestendig en werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen: Op basis van de beschikbare informatie kun jij de juiste en realistische conclusies trekken en risico’s beoordelen.
  • Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met het assurantiesysteem ANVA.
  • Ervaring met MS Office en databases (bijvoorbeeld MsSQL/MySQL/Access) is een pré.
  • Je hebt Hbo werk & denkniveau.
  • Je hebt cursussen of opleidingen gevolgd en ervaring op het gebied van ICT en applicatiebeheer.
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie die beschikt over schade- en inkomensvolmachten voor diverse branches van 10 verschillende verzekeraars. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Wij geloven in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met onze medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant werkt met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Daarnaast bieden we ook een premievrije collectieve pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Deze functie betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast contract.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe collega Jurgen Blankenstijn via tel. 0578 – 699 775.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • velden met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen