Goede voorbereiding bij uw belastingaangifte | Veldhuis Advies

Goede voorbereiding bij uw belastingaangifte

Filter

Goede voorbereiding bij uw belastingaangifte

De blauwe envelop mag dan misschien niet meer bij iedereen op de deurmat vallen: het is toch echt weer tijd om de jaarlijkse belastingaangifte te doen. U heeft nog tot 1 mei om de aangifte in te vullen en te versturen. Doet u dit voor 1 april? Dan krijgt u binnen drie maanden bericht over de eventuele belasting die u nog moet betalen of terugkrijgen. Zo weet u mooi voor de zomervakantie waar u aan toe bent! Reden genoeg om gelijk aan de slag te gaan. Samen met Wijzer in Geldzaken helpen we u op weg.

Goede voorbereiding

Veel mensen kijken er niet bepaald naar uit om met de belastingaangifte te starten. Weet u niet waar u moet beginnen? Het is goed om u voor te bereiden door alvast te bedenken wanneer u verplicht bent om belastingaangifte te doen, welke stappen u moet doorlopen en waar u op moet letten. Want de belastingaangifte mag dan grotendeels vooraf ingevuld worden door de Belastingdienst, toch bent u zelf verantwoordelijk voor het formulier dat u instuurt. En dit roept vaak veel vragen op.

Belastingtool

Wijzer in Geldzaken biedt hulp bij uw voorbereiding. Zij hebben een nieuwe tool ontwikkeld om u een handje te helpen. Door middel van deze hulp bij uw belastingaangifte krijgt u een duidelijk overzicht van de punten waar u aan moet denken voordat u op verzenden klikt. Door enkele vragen over uw persoonlijke situatie te beantwoorden worden de aandachtspunten voor u opgesomd. Zo wordt het doen van de belastingaangifte een makkie!

Heeft u vragen over uw belastingaangifte en de gegevens die u hiervoor nodig heeft? Schroom niet om uw vraag aan onze adviseurs te stellen. Zij helpen u graag op weg. Bel (0578) 211 000 of mail fpdesk@veldhuis-advies.nl.

Lees hier meer tips voor uw belastingaangifte.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld