Stagiaires gezocht! | Veldhuis Advies

Stagiaires gezocht!

Filter

Stagiaires gezocht!

Bij Veldhuis Advies zijn wij continu op zoek naar gemotiveerde stagiaires die weten van aanpakken!

Volg jij een van de volgende studierichtingen? Dan kan een stage bij Veldhuis Advies heel interessant voor jou zijn!

Finance, Tax, Advice (FTA) of Bedrijfseconomie

  • Ben je ondernemend, zakelijk en mensgericht? Vind je het leuk om te puzzelen met cijfers?
  • Wil je alles van de hoed en de rand weten? Heb je interesse in verzekeringen, hypotheken en/of pensioenen?
  • Ben je benieuwd hoe alles reilt en zeilt bij een advies- en volmachtkantoor?

Bij Veldhuis Advies richten we ons met name op adviestrajecten voor de zakelijke markt; ondernemers en werkgevers. Van cyberrisk tot agrische risico's, van inkomen, pensioen en arbeidsongeschiktheid tot arbo-dienstverlening. Hiervoor ontwikkelen we heldere proposities voor werkgevers en adviseren we over preventie en het beperken van risico's. We gaan echt met onze klanten in gesprek om een persoonlijk advies uit te brengen. Het belang van onze klanten staat daarbij altijd voorop.

"Ik kijk terug op een zeer leuke, gezellige en vooral leerzame stageperiode bij Veldhuis Advies. Tijdens de eerste stagedag merkte ik direct al de fijne werksfeer en de open communicatie. De collega’s zijn zeer behulpzaam en ik heb de vrijheid gekregen om zelfstandig aan de slag te gaan. Mijn meewerkstage stond geheel in het teken van de jaarlijkse zorgcampagne: het vergelijken van zorgverzekeringen, het geven van advies hierover aan particulieren en het verwerken van de nieuwe polissen. Ik heb een geweldige stageperiode gehad waar ik iedereen hartelijk voor wil bedanken!"

Jory Bosch, stagiair FSM

Ook voor de particuliere markt hebben we een nieuw, innovatief verzekeringspakket ontwikkeld die uniek is in de markt. Veldhuis Advies is niet gelieerd aan een bepaalde bank of verzekeraar, waardoor we onze klanten de meest gunstige premie, tegen de beste voorwaarden in hun situatie kunnen aanbieden. Ongeacht de gekozen verzekering krijgt de klant een pakket mét pakketkorting! Naast het persoonlijk, telefonisch en schriftelijk beantwoorden van uiteenlopende vragen, maak je offertes op, neem je nieuwe aanvragen en wijzigingen in behandeling en bewaak je de verwerking door verzekeraars bij particuliere (zorg)verzekeringen. Of richting hypotheekadvies, financiële planning en pensioen.

Stagiaires Herwin en Patricia vertellen in dit filmpje van Hogeschool Windesheim over hun studie FTA.

Deze toppers konden na hun stage nog parttime bij Veldhuis Advies blijven werken en na hun afstuderen zijn ze nu zelfs fulltime bij ons aan de slag.

Zij zetten hun leerproces nu voort in de praktijk en daar zijn wij ook erg blij mee!

Bij Veldhuis Advies hebben we veel verschillende vraagstukken en opdrachten liggen om jouw stage aan jouw leerdoelen aan te passen!

Andere opleidingen

Volg jij een studie in een andere richting, zoals Communicatie, ICT, HRM of Rechten, en lijkt de financiële wereld een leuke en vooral leerzame omgeving? Voel je vrij om jouw opdracht of onderzoeksvoorstel in te sturen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

"Tijdens het afstuderen bij Veldhuis Advies heb ik veel geleerd, maar bovenal heb ik ook een erg leuke tijd gehad. Mijn stage werd helemaal aangepast aan de mate van zelfstandigheid en begeleiding waar ik behoefte aan had. Er was voldoende ruimte om mijn leerdoelen te behalen en mijn onderzoek uit te voeren. Er werd ook veel waarde gehecht aan mijn mening en inbreng. Als je ideeën hebt mag je deze altijd delen, graag zelfs! Leuk weetje; zelfs de lunch wordt helemaal verzorgd, wat als arme student ook een lekker voordeel was!"

Cynthia Luchtenberg, stagiaire HRM

Wat verwachten we van jou?

  • Je werkt efficiënt en nauwkeurig.
  • Je bent praktisch en proactief ingesteld.
  • Je bent klantgericht, behulpzaam en sociaal.
  • Je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur 3e of 4e jaars.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Veldhuis Advies is een professioneel en groeiend bedrijf dat hoogwaardig financieel advies biedt. Bij al onze dagelijkse werkzaamheden streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. We stellen onze medewerkers in staat om financiële zekerheid te bieden op een eerlijke en professionele manier.

Bij Veldhuis Advies geloven we in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met de medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant is uitgerust met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

We staan open voor zowel meewerk- als afstudeerstages. En we bieden je uiteraard een marktconforme stagevergoeding.

Heb je vragen over deze functie?

Neem gerust contact op met Herma Westerink om de mogelijkheden te bespreken via tel. 0578-699760.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld