Schoolschaatsen in Epe

Epe on ice

Epe on Ice

De tent met daarin de kunstijsbaan voor de jeugd wordt in december weer opgebouwd in het Loeffpark in Epe en is geopend van 15 december tot en met 7 januari. Ook dit jaar hebben we de beschikking over twee banen, te weten:

  • Een ijsbaan van 30 m x 15 m voor de jeugd vanaf 6 jaar.
    Op de grote ijsbaan kunnen ± 120 schaatsers gelijktijdig terecht.
  • Een kunststof kidsbaan van 10 m x 8 m voor de jeugd tussen 2 en 6 jaar.
    Op de kidsbaan kunnen ± 25 schaatsers gelijktijdig terecht.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreid programma van Epe on Ice op de website www.epeonice.nl

Schoolschaatsen in Epe

Hierbij nodigen wij alle leerlingen van groep 3 en hoger van de basisscholen uit, om van 15 t/m 22 december gratis te komen schoolschaatsen op deze overdekte ijsbaan.
Ook alle kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool, de peuterspeelzalen en de kinderopvangcentra zijn in deze welkom om gratis te komen schaatsen op de kidsbaan.

Schaatstijden
Gelieve 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn i.v.m. schaatsen aantrekken, etc. Voor de veiligheid zijn handschoenen verplicht.

Schaatshuur
Op de ijsbaan mag geschaatst worden met kunstschaatsen of hockeyschaatsen. Deze zijn ook te huur voor € 2,00 (gratis voor kinderen tot 6 jaar). 

Drinken
Aan alle kinderen wordt voor € 0,50 een beker warme chocolademelk o.i.d. verstrekt.

Als één van de hoofdsponsors van Epe on Ice zal Veldhuis Advies de kosten voor schaatshuur en chocolademelk voor alle scholen en kinderopvang uit de gemeente Heerde tijdens het schoolschaatsen op ons nemen.

De ijsbaan en de kidsbaan zijn buiten het schoolschaatsen om toegankelijk voor vrij schaatsen. Voor exacte openingstijden kijkt u op de site www.epeonice.nl

Meld u direct aan

Opgeven voor het schoolschaatsen kan tot 1 december.

BELANGRIJK: Als een tijdstip vastgelegd is, wordt er niet meer in het schema aangepast. Wie het eerst komt, het eerst maalt. DUS snel reageren!! Om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip. Wij zullen proberen aan uw 1e voorkeur tegemoet te komen. Mocht dit niet lukken, dan wijken we uit naar uw 2e of 3e voorkeur. Zo nodig nemen wij contact met u op om te overleggen over mogelijkheden op een ander tijdstip.