Schoolschaatsen in Epe | Veldhuis Advies

Schoolschaatsen in Epe

Epe on ice

Epe on Ice

De tent met daarin de kunstijsbaan voor de jeugd wordt in december weer opgebouwd in het Loeffpark in Epe en is geopend van 14 december tot en met 6 januari. Er kan dagelijks vrij worden geschaatst tussen 10u en 20u (afgezien van het schoolschaatsen in de eerste week).

Ook dit jaar hebben we de beschikking over twee banen, te weten:

  • Een ijsbaan van 30 m x 15 m voor de jeugd vanaf 6 jaar.
    Op de grote ijsbaan kunnen ± 120 schaatsers gelijktijdig terecht.
  • Een kunststof kidsbaan van 10 m x 8 m voor de jeugd tussen 2 en 6 jaar.
    Op de kidsbaan kunnen ± 25 schaatsers gelijktijdig terecht.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreid programma van Epe on Ice op de website www.epeonice.nl

Op vrijdag 14 dec wordt de kunstijsbaan om 13u feestelijk geopend. Alle schoolkinderen uit Epe en Heerde zijn uitgenodigd om tijdens de opening gratis te komen schaatsen.

Schoolschaatsen in Epe

Hierbij nodigen wij alle leerlingen van groep 3 en hoger van de basisscholen uit, om van 14 t/m 21 december gratis te komen schoolschaatsen op deze overdekte ijsbaan.
Ook alle kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool, de peuterspeelzalen en de kinderopvangcentra zijn in deze week welkom om gratis te komen schaatsen op de kidsbaan.

Schaatstijden
De schaatsbaan is deze week elke dag van 8.30u tot 16.00u gereserveerd voor het schoolschaatsen. We vragen alle scholen 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn i.v.m. schaatsen aantrekken, etc. Voor de veiligheid zijn handschoenen verplicht.

Schaatshuur
Op de ijsbaan mag geschaatst worden met kunstschaatsen of hockeyschaatsen. Deze zijn eventueel te huur voor € 2,00 (gratis voor kinderen tot 6 jaar).
>> Veldhuis Advies biedt alle scholen en kinderopvang uit de gemeente Heerde gratis schaatshuur aan! <<

Drinken
Aan alle kinderen wordt voor € 0,50 een beker warme chocolademelk o.i.d. verstrekt.
>> Veldhuis Advies biedt alle scholen en kinderopvang uit de gemeente Heerde gratis zopie aan! <<

De ijsbaan en de kidsbaan zijn buiten het schoolschaatsen om toegankelijk voor vrij schaatsen. Voor exacte openingstijden kijkt u op de site www.epeonice.nl

Meld u direct aan

Opgeven voor het schoolschaatsen kan tot 1 december.

BELANGRIJK: Als een tijdstip vastgelegd is, wordt er niet meer in het schema aangepast. Wie het eerst komt, het eerst maalt. DUS snel reageren!! Om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip. Wij zullen proberen aan uw eerste voorkeur tegemoet te komen. Mocht dit niet lukken, dan wijken we uit naar uw 2e of 3e voorkeur. Zo nodig nemen wij contact met u op om te overleggen over mogelijkheden op een ander tijdstip.