Schadeverzekeringen voor particulieren | Veldhuis Advies


snelle service
en afwikkeling

Schadeverzekering

PERFECT VERZEKERD MET VELDHUIS ADVIES

Goed verzekerd zijn is een zorg minder. Net als iedereen, zult u in de loop der jaren allerlei verzekeringen hebben afgesloten. Voor uzelf en uw gezin, auto, fiets, caravan, huis, inboedel, kostbaarheden, reizen, noem maar op. Bent u eigenlijk goed of misschien wel te goed verzekerd? Het is verstandig om eens met een verzekeringsadviseur te kijken of het ook overzichtelijker en aantrekkelijker kan. Veldhuis Advies: een zeker gevoel.

particulier2
Particulieren

Minder zorg wanneer u goed verzekerd bent

Meerdere verzekeringen afsluiten in een pakket levert vanzelfsprekend korting op. Maar nu is het zelfs mogelijk in een pakket verzekeringen af te sluiten bij verschillende verzekeraars. En u heeft niet de keuze uit een paar verzekeringen of verzekeraars, maar een heleboel. U heeft dus altijd de best passende verzekering tegen een aantrekkelijke korting en alles overzichtelijk bij elkaar. En natuurlijk heeft u ook maar één aanspreekpunt: Veldhuis Advies.

Meer dan alleen goed verzekerd

Goed verzekerd zijn is een fijn gevoel. Maar het is nog fijner wanneer u weet dat een eventuele schade niet alleen goed verzekerd is, maar ook goed afgehandeld wordt. Veldhuis Advies neemt u zoveel mogelijk uit handen. Van schade-afhandeling tot juridische ondersteuning. We zijn accuraat en snel als het gaat om afhandeling van aanvragen en eventuele schades.

Online schade melden

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 particulieren@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld