Schoolschaatsen in Heerde

Afbeelding Veldhuis Advies

Schaatsbaan Heerde

Er is een echte ijsbaan van 10m. bij 10m. voor de jeugd vanaf groep 3. Er kunnen ca. 35 schaatsers tegelijk op de baan. U vindt de ijsbaan aan De Brink, Dorpsstraat. Hier komt ook het Glazen Huis Heerde te staan. De ijsbaan is buiten het schoolschaatsen om toegankelijk voor vrij schaatsen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.facebook.com/glazenhuisheerde.

Glazen huis

Glazen Huis Heerde 2017

Met het evenement 'Glazen Huis Heerde 2017' wil de organisatie Sfeer & Meer Heerde alle mensen in de regio verenigen om samen geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request 2017: kinderen en ouders weer samen brengen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of een conflict. Met de opbrengst sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Lees meer over het doel van 3FM Serious Request.

Meer weten over Glazen Huis Heerde 2017? Volg onze acties via: www.facebook.com/glazenhuisheerde

Schoolschaatsen

Hierbij nodigen wij alle leerlingen van groep 3 en hoger van de basisscholen uit, om van 13 t/m 15 december gratis te komen schoolschaatsen op de ijsbaan in Heerde.

Schaatstijden
De schaatsbaan is op de volgende dagen en tijden gereserveerd voor het schoolschaatsen: op woensdag 13 december van 12.00 uur tot 20.00 uur en op donderdag 14 december en vrijdag 15 december van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Elke klas kan een uur lang exclusief gebruik maken van de baan. We vragen iedere klas om een kwartier vooraf aanwezig te zijn om de schaatsen te passen. Er kan vervolgens drie kwartier geschaatst worden, waarna de schaatsen weer ingeleverd kunnen worden, zodat wij deze voor de volgende groep weer klaar kunnen leggen.

Schaatshuur
Op de ijsbaan mag alleen geschaatst worden met de schaatsen die bij de organisatie gehuurd kunnen worden. Eigen schaatsen zijn dus niet toegestaan. Voor de veiligheid zijn handschoenen verplicht.

Drinken
Aan alle kinderen wordt voor € 0,50 een beker warme chocolademelk o.i.d. verstrekt.

De sponsoren van de ijsbaan nemen de kosten voor schaatshuur en chocolademelk voor alle scholen uit Heerde tijdens het schoolschaatsen op zich.

Samenwerking Veldhuis Advies
Ondernemend
Veldhuis Advies afbeelding
Schoonhoven

Meld u direct aan

Opgeven voor het schoolschaatsen in Heerde kan tot 1 december.

BELANGRIJK: Als een tijdstip vastgelegd is, wordt er niet meer in het schema aangepast. Wie het eerst komt, het eerst maalt. DUS snel reageren!! Om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip. Wij zullen proberen aan uw 1e voorkeur tegemoet te komen. Zo nodig nemen wij contact met u op om te overleggen over mogelijkheden op een ander tijdstip.