Schoolschaatsen in Heerde | Veldhuis Advies

Schoolschaatsen in Heerde

Schaatsbaan Heerde

Ook dit jaar kan er geschaatst worden in Heerde! Er is een grote, geheel overdekte ijsbaan geregeld voor de jeugd vanaf groep 3. U vindt de ijsbaan aan De Brink, Dorpsstraat. De ijsbaan is buiten het schoolschaatsen om toegankelijk voor vrij schaatsen. Op maandag 9 december wordt de ijsbaan om 13.00 uur feestelijk geopend.

Op vrijdag en zaterdag december is er ook weer een gezellige kerstmarkt met leuke activiteiten in het dorp.

Schoolschaatsen

Hierbij nodigen wij alle leerlingen van groep 3 en hoger van de basisscholen uit, om van 9 t/m 13 december gratis te komen schoolschaatsen op de ijsbaan in Heerde.

Schaatstijden
De schaatsbaan is op de volgende dagen en tijden gereserveerd voor het schoolschaatsen: op maandag 9 december van 13.00 uur tot 17.00 uur en van dinsdag 10 december t/m vrijdag 13 december van 09.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden is het elke avond vrijschaatsen tot 21.00 uur. En op zaterdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Elke klas kan een uur lang exclusief gebruik maken van de baan. We vragen iedere klas om een kwartier vooraf aanwezig te zijn om de schaatsen te passen onder begeleiding van eigen vrijwilligers. Er kan vervolgens drie kwartier geschaatst worden, waarna de schaatsen weer ingeleverd kunnen worden, zodat wij deze voor de volgende groep weer klaar kunnen leggen.

Schaatshuur
Op de ijsbaan mag alleen geschaatst worden met de schaatsen die bij de organisatie gehuurd kunnen worden. Eigen schaatsen zijn dus niet toegestaan. Voor de veiligheid zijn handschoenen verplicht.

Koek & Zopie
Op locatie is een koek & zopie tent aanwezig waar o.a. warme chocolademelk wordt geschonken voor slechts € 0,50. De sponsoren van de ijsbaan nemen de kosten voor schaatshuur en koek&zopie tijdens het schoolschaatsen voor alle kinderen en begeleiders van de scholen uit Heerde op zich.

Samenwerking Veldhuis Advies
Schoonhoven
Veldhuis Advies afbeelding
Schoonhoven
Schoonhoven
Ondernemend
Schoonhoven

Meld u direct aan

Opgeven voor het schoolschaatsen in Heerde kan tot 1 december. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

BELANGRIJK: Als een tijdstip vastgelegd is, wordt er niet meer in het schema aangepast. Wie het eerst komt, het eerst maalt. DUS snel reageren!! Om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip. Wij zullen proberen aan uw 1e voorkeur tegemoet te komen. Zo nodig nemen wij contact met u op om te overleggen over mogelijkheden op een ander tijdstip.

-