Tevreden? Vertel het door!

Deel uw ervaring en help anderen kiezen.

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 399 beoordelingen
9.4
Op basis van 68 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
21 t/m 30 van 399 beoordelingen
22-06-2020 9

Henk uit Epe

Aanbeveling: ja
             

Goede en heldere service, communicatie is prima


Ervaring:
Veldhuis Advies is helder in de communicatie, waardoor je weet waar je aan toe bent en welke stappen genomen moeten worden om schadegevallen op te lossen. Veldhuis Advies staat naast zijn klanten.

20-06-2020 10

A en P uit Z

Aanbeveling: ja
             

Goed en deskundig advies


Ervaring:
Wij zijn al jaren tevreden klanten en ervaren Marcel van den Belt als een deskundige adviseur. Zijn financiële adviezen beteken een meerwaarde voor ons zodat wij in vertrouwen bepaalde (financiële) keuzes kunnen maken. En met name het kunnen vertrouwen op juiste adviezen, is voor ons heel belangrijk.

19-06-2020 9

Klaas uit Apeldoorn

Aanbeveling: ja
             

Veldhuis is ontzorging zoals het hoort!


Ervaring:
Bij de overstap van onze huidige tussenpersoon naar Veldhuis werd alles van A tot Z voor ons geregeld. We waren vooral verrast over de enorm expertise die aanwezig is bij Veldhuis en de snelheid waarmee zaken geregeld worden. Kortom vooral complimenten aan het gehele team van Veldhuis Advies!

18-06-2020 10

Saskia uit Heerde

Aanbeveling: ja
             

Snel, deskundig en meedenkend


Ervaring:
Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en tijd die er werd genomen voor ons oriënteerd gesprek.

18-06-2020 10

Leon en Petra uit Wijhe

Aanbeveling: ja
             

Goed en duidelijk advies. Snelle afhandeling van de mail.


Ervaring:
Voor het oversluiten en aanpassen van onze hypotheek hebben we contact gehad met Theo Hanekamp. Goed en duidelijk advies en snelle afhandeling via de mail. Wij zijn heel positief en zullen de volgende keer zeker weer contact met hem opnemen!

17-06-2020 10

Cynthia den Bleker uit WAPENVELD

Aanbeveling: ja
             

Uitstekend geholpen


Ervaring:
Wij zijn bezig om een hypotheek aan te vragen voor ons eerste huis. Theo Hanekamp helpt ons hier erg goed bij. Hij legt alles duidelijk uit, geeft tips en hij is goed bereikbaar via de telefoon of mail. Erg fijn hoe we geholpen worden! We moeten nog een tijdje voor alles rond is, maar in heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

17-06-2020 8

Marianne uit Wapenveld

Aanbeveling: ja
             

Wij hopen dat Theo Hanekamp nog jaren onze adviseur blijft!


Ervaring:
Wij kunnen altijd een beroep doen op Theo Hanekamp. Theo is al jaren onze adviseur bij Veldhuis Advies. Hij staat direct voor ons klaar en zijn advies is altijd zeer duidelijk en correct. Bovendien is Theo heel plezierig in de omgang.

16-06-2020 10

N.S. uit Kampen

Aanbeveling: ja
             

Duidelijk en snel hypotheek geregeld!


Ervaring:
Duidelijk en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor hypotheekadvies. Als er vragen waren, kreeg ik ook altijd snel en goed antwoord van Theo Hanekamp. Goed geregeld dus!

16-06-2020 9

Erik-Jan uit Elburg

Aanbeveling: ja
             

Volledig ontzorgd!


Ervaring:
Uitstekend geholpen door Theo Hanekamp met hypotheekadvies- en bemiddeling. Het gehele traject werd ons uit handen genomen, zodat wij hier geen omkijken naar hadden.

16-06-2020 10

Jannette uit Harderwijk

Aanbeveling: ja
             

Vlot, accuraat en terzake kundig


Ervaring:
Of het nu gaat om een scherpe premie voor een autoverzekering, een alomvattende opstal en inboedelverzekering, tussentijds bezoek c.q. evaluatie (waar menig assurantie c.q. adviesbureau nog wat van kan leren) of de afhandeling van een schade, ja zelfs als het erom gaat om premieverhogingen in toom te houden denkt Veldhuis Advies met je mee. Kortom, een zeer gedegen en persoonlijk advies.