Referenties | Veldhuis Advies

Tevreden? Vertel het door!

Deel uw ervaring en help anderen kiezen.

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 435 beoordelingen
9.5
Op basis van 46 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
21 t/m 30 van 435 beoordelingen
29-12-2020 10

Arnoud Rorije uit Zwolle

Aanbeveling: ja
             

Super afhandeling, snel en zonder poespas


Ervaring:
Schade is altijd vervelend. Als je dan wat overkomt dan moet dat ook snel en doeltreffend worden afgehandeld. Gisteren schade gemeld en vandaag (binnen 48 uur!) het volledige bedrag al op de rekening. Helemaal top!

22-12-2020 10

Truus uit Heerde

Aanbeveling: ja
             

ik heb de hulp van mijn hypotheek adviseur als zeer goed en prettig ervaren.


Ervaring:
Zonder Theo Hanekamp had ik de overbruggingshypotheek nooit alleen voor elkaar gekregen.Hij heeft mij erg goed en snel geholpen. legde alles duidelijk uit en het was zo voorelkaar. echt een aanrader ik ben al jaren bij Veldhuis dus het voelde gelijk prettig en veilig .Hoop noch jaren klant bij hun te blijven.

23-11-2020 10

Wim uit Apeldoorn

Aanbeveling: ja
             

Uitmuntende service


Ervaring:
Wij zijn al jaren aan Veldhuis Advies gelieerd. Zeer recent werden onze verwachtingen overtroffen toen bleek dat Marcel van den Belt zelfs op zijn vrije dag ons een helder advies gaf mbt een vraag over een nieuwe hypotheek. Simpel, omdat Marcel als geen ander weet hoe grillig de woningmarkt is, iedere dag telt en een woning al weggekaapt kan zijn voordat je een bezichtiging hebt. Marcel snapte helemaal ons belang voor een spoedig advies en gaf dat prioriteit boven zijn vrije dag. Dat mag tot uitdrukking komen in onze waardering voor hem.

19-11-2020 10

Bredewout uit Wezep

Aanbeveling: ja
             

Perfecte service!


Ervaring:
Onze hypotheek aanvraag is super snel geregeld. Theo Hanekamp heeft ons goed begeleid bij het hele traject. Een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden en alle hulp bij het aanleveren van de benodigde gegevens. We hadden snel financiële zekerheid. Transparant, betrokken, behulpzaam en vakbekwaam. Veldhuis Advies is een echte aanrader!

16-11-2020 5

Sacha Homan uit Maasdam

Aanbeveling: nee
             

Jammer


Ervaring:
2 Weken geleden mailde ik naar jullie met een vraag over onze hypotheekrente. Zoals al vaker gebeurde: desbetreffende medewerker bleek niet meer bij jullie werkzaam waardoor mail niet bezorgd kon worden. Vervolgens moest ik deze dus zelf doorsturen naar jullie algemene adres en waren we inmiddels n paar dagen verder. Daarna heb ik een tijd heen en weer gemaild met de desbetreffende medewerker. Uiteraard werkt die ook volgens het huidige beleid, het geen wij niet als service- of klantgericht ervaren. Inmiddels ben ik, zijn wij 20 jaar klant bij jullie. Het huidige Veldhuis herkennen wij niet in 't Geretz waar wij indertijd bewust voor kozen

12-11-2020 10

Fred uit Apeldoorn

Aanbeveling: ja
             

Middels deskundig advies de hypotheek omgezet


Ervaring:
Vier jaar geleden hadden wij al eens samen met Theo Hanekamp naar omzetting van onze Beleggingshypotheek gekeken, omdat deze te slecht rendeerde en dus een blok aan ons been was. Helaas was de boete toen te hoog. Enkele maanden geleden gingen wij voor poging 2, nu de rente nog gunstiger was dan in 2016. Theo heeft het wederom prima opgepakt en kwam met een mooie oplossing (omzetten van belegging naar lineair alvorens over te sluiten) om zo de boete nog eens met zo'n € 8.000,00 te verlagen, waardoor het oversluiten van de hypotheek nu wel haalbaar was. Zelfs de notaris sprak zijn bewondering uit over deze oplossing. Dat had hij nog niet eerder gezien. Dit was voor ons het bewijs dat Theo meer dan zijn best heeft gedaan om voor ons het beste resultaat eruit te halen. Gedurende het gehele traject is er duidelijk en snel gecommuniceerd, geen verrassingen en valkuilen. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat! Ook hebben wij ons verzekeringspakket (Combi Zeker Plan) bij Veldhuis Advies ondergebracht, eveneens tot volle tevredenheid.

07-11-2020 10

Henk uit Epe

Aanbeveling: ja
             

Perfect !


Ervaring:
Ik eindigde mijn schriftelijke afzegging met een laatste zin: "Dank voor het prettige gesprek, dat ik met u gehad heb." Wij hadden heel simpel naar een verhoging van onze hypotheek gekeken om een vakantiehuis te kopen en ons op dat moment niet gerealiseerd, dat er ook onderhoud aan gepleegd moet worden en wij (ook) ouder worden. Gezien onze leeftijd, beiden 74 jaar, zijn we uiteindelijk tot de slotsom gekomen, dat we beter iets tijdelijk kunnen huren. Sorry, dat dit inzicht pas later kwam.

04-11-2020 10

Kor uit Wezep

Aanbeveling: ja
             

Fantastisch geholpen met hypotheek verstrekking .


Ervaring:
Wij waren bekent met Veldhuis Advies met onze verzekeringen en nu ook weer met onze nieuwe hypotheek . Theo Hanekamp heeft ons helder uitgelegd wat de mogelijkheden waren en welke hypotheek vorm het beste bij ons paste . Wat is het toch fijn om in informele zin samen en snel er uit te komen ! Theo nogmaals dank ! P.S. De koffie was ook lekker !

29-10-2020 10

Margreeth Grotenhuis uit Twello

Aanbeveling: ja
             

uitstekend


Ervaring:
We zijn keurig en netjes geholpen om onze hypotheek aan te passen. Onze adviseur THeo Hanekamp heeft ons daarin heel goed advies gegeven en ons altijd keurig op de hoogte gehouden doormiddel van direct contact als dat nodig was. Ook toen het wat langer zou gaan duren. Daarna heeft hij gelijk weer de draad opgepakt tot een goed resultaat. Onze complimenten daarvoor. We raden zeker jullie kantoor aan als zich dit voordoet.

20-10-2020 10

L. van der Wulp uit HEERDE

Aanbeveling: ja
             

Prima begeleiding en advies


Ervaring:
De bereidwillige hulp komt zeer vriendelijk over. De adviezen zijn doelgericht en getuigen van vakkennis. Het belang van de client komt op de eerste plaats.