Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

0 8.9
347 beoordelingen
Beoordeel Veldhuis Advies
21 t/m 30 van 347 beoordelingen

Kid uit: Zwolle

14-08-2019
9
             

Ervaring:
Contact opnemen met jouw verzekering is meestal een gevolg van een onaangename ervaring. Dan heb je de verzekering nodig. Toen ik een tijd geleden contact opnam met Veldhuis verzekeringen als gevolg van een geannuleerde vlucht, was ik aangenaam verrast. de instructies waren duidelijk en nadat ik alles door heb gestuurd wat er gevraagd werd, zag ik hoe de behandelaar precies kon begrijpen waar de ergernis zat en hoe ik graag gecompenseerd wilde worden. Na een aantal mails met gegevens en analyse van de situatie, kreeg ik eerlijke compensatie voorde schade die ik liep. Ik vond de ervaring niet alleen compenserend voor de materiële schade maar ook gevoelsmatig voor mijn waarde gevoel. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Joke uit: Ouderkerk aan de Amstel

06-08-2019
10
             

Ervaring:
Een goeie begeleiding van de heer Hanekamp bij de beslissing die ik financieel moest nemen. Wat ik zo waardeer is zijn begrijpelijke taal en met name het geduldig beantwoorden van mijn vele vragen. Met uiteindelijk een resultaat waar ik tevreden mee ben.

Aanbeveling: ja

David uit: Arnhem

01-08-2019
10
             

Ervaring:
Goede Service, Snelle afhandeling. TOP!

Aanbeveling: ja

Otto uit: Brummen

22-07-2019
10
             

Ervaring:
Kort krachtig profesionele mensen

Aanbeveling: ja

Martijn uit: Wezep

15-07-2019
9
             

Ervaring:
Prettig in de omgang en hebben mij goed geholpen bij de financiering voor mijn huis.

Aanbeveling: ja

Lammert uit: Hattem

09-07-2019
10
             

Ervaring:
We kwamen bij Veldhuis voor onze eerste hypotheek en ze hebben ons goed geholpen met onze wensen en mogelijkheden en zo zijn we samen tot een passende hypotheek gekomen. Verder was de communicatie goed zowel via de mail als telefonisch.

Aanbeveling: ja

Rosanne en Chris uit: Apeldoorn

03-07-2019
10
             

Ervaring:
Marcel nam ruim de tijd om ons wegwijs te maken in de ingewikkelde wereld van hypotheken. Ook super snelle reactie toen we eenmaal een bod gedaan hadden en financiering rond moest komen. Vervolgens nog een afsluitend financieel gesprek gehad en ook dit gesprek was zeer duidelijk en verhelderend. Wij zijn uitermate tevreden!

Aanbeveling: ja

B. uit: Heerde

26-06-2019
1
             

Ervaring:
Waardeloos, zaken niet op orde en doen doen niets met mijn klacht. Ze vinden de (nog) te incasseren premie van €3,72 belangrijk. De verzekerde zelf is voor hen niet van belang. Niet Wft waardig !!!! Ik vraag mij af in hoeverre alles wel klopt wat ze zeggen.

Aanbeveling: nee

Elsa Boeve uit: OLDEBROEK

24-05-2019
9
             

Ervaring:
Theo zorgt ervoor dat alle financiële zaken rond koop en verkoop van een huis goed worden geregeld. Wij kregen een eerlijk en gedegen advies. Alles wordt duidelijk uitgelegd en als er vragen zijn krijgen we snel antwoord.

Aanbeveling: ja

Ruud uit: Zaltbommel

24-05-2019
9
             

Ervaring:
Omdat een andere verzekeraar, ondanks toezegging, in gebreke was gebleven bij het afsluiten van een verzekering ben ik met deze mededeling naar Velhuis gegaan. Ik reed immers onverzekerd rond zonder het te weten. Werd per direct opgelost. Super!

Aanbeveling: ja