Referenties | Veldhuis Advies

Tevreden? Vertel het door!

Deel uw ervaring en help anderen kiezen.

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 416 beoordelingen
9.4
Op basis van 76 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
21 t/m 30 van 416 beoordelingen
08-09-2020 10

Roos uit Zwolle

Aanbeveling: ja
             

Super snel onze hypotheek aanvraag rond!


Ervaring:
Marcel van den Belt heeft ons uitstekend geholpen met de hypotheekaanvraag. Duidelijke informatie verschaft en hij dacht mee in onze wensen en behoeften. De aanvraag verliep soepel en we wisten steeds precies waar we aan toe waren of wat we moesten aanleveren. In deze drukke periode van het kopen van een huis is de snelheid waarmee onze hypotheek rond is gekomen erg welkom. Bedankt Marcel!

28-08-2020 10

Martijn uit Heerde

Aanbeveling: ja
             

Komen hun afspraken na . En regelen alles Wat ze aangeven


Ervaring:
Open en eerlijke gesprekken gehad en alles uitgezocht zodat we op de langere termijn geen zorgen hebben , alles super geregeld !

26-08-2020 10

M.den Herder uit Nunspeet

Aanbeveling: ja
             

Echt top !


Ervaring:
Ik had een vraag over een schadegeval via de mail verstuurd en ik kreeg heel gauw antwoord hierop, ondanks de vakantieperiode,en een en ander is daarna echt supersnel en top afgehandeld door dhr Ad den Hollander van afd Schadegevallen.

19-08-2020 10

Edwin uit Wilsum

Aanbeveling: ja
             

Veel kennis en duidelijke uitleg


Ervaring:
Theo Hanekamp heeft ons zeer goed geadviseerd bij de hypotheek aanvraag voor onze nieuwe woning. Voor tussentijdse vragen is er altijd tijd en dat geeft een fijn gevoel. Onze hypotheek is vorige week donderdag gepasseerd.

18-08-2020 10

Rachel uit Rotterdam

Aanbeveling: ja
             

Heel fijn, snel, en duidelijk.


Ervaring:
Na het melden van de schade ben ik direct geholpen. Al het contact verliep heel duidelijk en ik was verbaasd over de snelle reacties. Dit gaf mij een heel gerust gevoel en ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Ik zou deze verzekering dan ook aan al mijn vrienden en familie aanbevelen.

18-08-2020 10

Arie uit Ede

Aanbeveling: ja
             

Perfecte service


Ervaring:
Nieuwe motor verzekerd via de MAG en dan moet er weer eea geregeld worden omtrent beveiliging motor, Welke sloten ect. Is gewoon goed opgepakt door met name Joelle. Reageert snel en alert en zeer klant vriendelijk.

13-08-2020 9

Jeffrey Heens uit Montfoort

Aanbeveling: ja
             

Goede begeleiding en advies


Ervaring:
Begin 2020 met Veldhuis Advies gestart als bemiddelaar voor de verzekeringen van BLR-Bimon. Het contact met Veldhuis Advies (met name via Eric van Leeuwen en Marcel Hiemstra) verloopt prettig. Ze denken mee en adviseren over de verzekeringen, op elk vlak, voor de gehele organisatie. Verder ook goede begeleiding in de schadeafhandeling.

02-08-2020 9

Wim en Linda uit Elburg

Aanbeveling: ja
             

Duidelijk en helder advies


Ervaring:
Duidelijk en helder advies door Theo Hanekamp over het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Duidelijke inhoudelijke toelichting en altijd tijd voor het beantwoorden van vragen.

27-07-2020 9

Philip en Marion Nijenhuis Akkermans uit Zwolle

Aanbeveling: ja
             

Wij ervaren een hele prettige samenwerking .


Ervaring:
Wij zijn ca. 5 jaar klant bij Veldhuis Advies. Vanaf het begin werden onze vragen professioneel, adequaat en correct beantwoord. Afspraken werden nagekomen en de communicatie met de verschillende medewerkers maar in het bijzonder met Marcel van de Belt, met wie wij het meest contact hadden, verliep uitstekend.

22-07-2020 10

Joan uit Zwolle

Aanbeveling: ja
             

zeer goee service, geduldig, efficient en vriendelijk


Ervaring:
Zeer vriendelijke ontvangst men is goed op de hoogte van de werkzaamheden van onze stichting er wordt actief meegedacht en goede adviezen gegeven Een goede volledige voorbereiding op het gesprek. Wat met belooft te doen wordt meteen uitgevoerd.