Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 384 beoordelingen
9.4
Op basis van 62 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
21 t/m 30 van 384 beoordelingen

Ilona uit: hattem

11-06-2020
9
             

Ervaring:
Ik ben zeer goed geholpen door ad den hollander met een schade in huis voelde me gehoord en zeer meelevend in de situatie wat we hadden binnen een dag reactie en stond de meneer van de lecdetecie al binnen een uur aan de deur.Maar er wordt vooral geluisterd naar je dat is heel belangrijk vooral als er stress is mijn complimenten .En in het verleden heeft theo hanekamp ons zeer goed geholpen met een hypotheek dus veldhuis advies groep zeker aan te bevelen.

Aanbeveling: ja

Rita Rohaan uit: Nunspeet

11-06-2020
9
             

Ervaring:
In beide gevallen zeer efficiënt en deskundig geholpen. De schades zijn vlot vergoed, conform de voorwaarden. Het eerste geval betrof een aanrijding, daar kwam ook nog een stuk empathie bij. Prima!

Aanbeveling: ja

Johan Kramer uit: Apeldoorn

10-06-2020
9
             

Ervaring:
Bij Veldhuis Advies geldt "afspraak is afspraak".

Aanbeveling: ja

Anton uit: Twello

10-06-2020
10
             

Ervaring:
Ik word al jarenlang op deskundige wijze geadviseerd en geholpen bij al mijn financiële zaken door de heer van den Belt. Ben recent verhuisd en heb daarbij veel ondersteuning gekregen zoals bij het regelen van een nieuwe hypotheek. Ook ongevraagd kreeg ik hierbij tips en er werd snel actie ondernomen als dat nodig was. Ik heb geen enkele reden om een andere adviseur in de arm te nemen. Ik ben erg blij met deze vorm van ondersteuning. Dank daarvoor.

Aanbeveling: ja

N.Stalenberg uit: Wezep

10-06-2020
10
             

Ervaring:
Snelle afhandeling van mn schade,prima geholpen

Aanbeveling: ja

Bert-Jan uit: Epe

09-06-2020
10
             

Ervaring:
Gedurende de afgelopen 26 jaar hebben wij alle verzekeringen ondergebracht bij Veldhuis in Heerde. 1 aanspreekpunt en als er dan een keer schade is wordt dit ook nog eens stipt en snel afgehandeld!

Aanbeveling: ja

willem altena uit: Nunspeet

08-06-2020
9
             

Ervaring:
4 glasplaten,die het dak vormen van onze serre zijn vervangen. we hadden 4 glasplaten,waarvan er 1 spontaan was gesprongen. In overleg met Glashandel Wolf/Kwakkel in Nunspeet gekozen voor 4 nieuwe/dikkere glasplaten HR++-waardoor veiligheidsglas,en een dikkere glasplaat aangevraagd werden. Wolf heeft voor de vergoeding zelf contact opgenomen met Veldhuis. Zij zijn voor mij tot een goede oplossing gekomen,waardoor ik via de glasverzekering een deel van de kosten terugkreeg. waarbij ik erg tevreden was. Had de rekening betaald bij glashandel,en opgestuurd naar Veldhuis. binnen een paar dagen kreeg ik van Veldhuis te horen dat het verzekerde bedrag terugbetaald zou worden. dit was snel,en erg prettig dat dit alles zo snel verlopen is m.vr.gr. Willem Altena

Aanbeveling: ja

rik uit: zwolle

08-06-2020
8
             

Ervaring:
snel contact, snel geschakeld en met de schade expert snel tot een vergelijk gekomen. Vlotte uitbetaling.

Aanbeveling: ja

Eddy van den Belt uit: Zwolle

08-06-2020
9
             

Ervaring:
Met verschillende afdelingen van Veldhuis te maken gehad, het laatst m.b.t. een nieuwe hypotheek. Daarbij zijn we zeer prettig en deskundig geholpen, onze contactpersoon 'zat er bovenop' in positieve zin.

Aanbeveling: ja

Stijn van den Broek uit: Raalte

04-06-2020
10
             

Ervaring:
De laatste 25 jaar hebben wij doorlopende ervaring met (voorlopers van) Veldhuis Advies. Daarbij hebben we zowel tbv privé als zakelijke doeleinden verzekeringen afgesloten en de laatste jaren ook gebruik gemaakt van financiële advisering en dienstverlening. Zonder onderbreking hebben we altijd kunnen vertrouwen op professionele en betrouwbare medewerkers. Uiteraard zijn daar in de loop van de jaren wisselingen opgetreden, maar altijd met goede overdracht en voortdurende aandacht voor een persoonlijke benadering en contact. Gisteren hebben we ons jaarlijkse overleg gevoerd en zowel onze verzekeringspakketten als ons persoonlijk financieel overzicht doorgenomen en besproken. Onze al jaren vaste contactpersonen in deze, Richard Buitenhuis en Marcel van de Belt hebben daarbij weer voortreffelijk hun rol vervuld!

Aanbeveling: ja